Amenajarea casei

#inimioare valentine's day #decoratiuni Valentine's Day #valentines day

3 decoratiuni de Valentine's Day pe care le poate face oricine

Valentine’s Day este momentul in care vei dori sa fii alaturi de partenerul tau pentru a sarbatori si a va face declaratii. Indiferent daca intentionezi sa pregatesti o cina romantica, sau vrei numai sa decorezi casa pentru a arata cat mai festiv, cateva decoratiuni de Valentine’s Day iti vor fi de folos. Veste buna este ca le poti face chiar tu cu doar cateva materiale si putin efort. Iata trei decoratiuni superbe pe care le-ai putea incerca cu aceasta ocazie.

Suporturi de lumanare din beton in culoarea cuprului

Pe langa faptul ca arata absolut umitor si se realizeaza foarte usor, aceste suporturi de lumanari in forma de inima vor cuceri pe oricine. Le poti folosi pentru a decora casa, ori pentru a le darui persoanei dragi.

Materiale necesare: sablon in forma de inimia din silicon, ciment cu uscare rapida, candele, spray cu vopsea culoarea cuprului.

Cum se realizeaza: Adauga apa in ciment astfel incat sa obtii un amestec omogen gros. Toarna amestecul in formele de silicon si pune o candela in mijoc. Pentru a te asigura ca cimentul ca lumanarea nu se va ridica la suprafata, mai poti punea deasupra acesteia o doua candeluta. Lasa sa se intareasca 15 - 20 de minute si apoi scoate inima de ciment din formele de silicon. Daca intentionezi sa pulvetizezi vopsea, poti utiliza un cleste pentru a scoate lumanarea. Pulverizeaza cu vopseaua in culoare cuprului si lasa inimile sa se usuce. Suporturile de lumanari in forma de inima sunt gata, mai ramane doar sa pui cate o candeluta si sa o aprinzi.

Arta diversa cu inimi

Cu un spatiu atat de frumos decorat poti sa fii sigura ca atmosfera va fi exact asa cum trebuie pentru ziua de Valentine’s Day. Cateva tablori decorative cu inimi deasupra biroului vor schimba radical aspectul, aducandu-i un plus de caldura si romantism.

Materiale necesare: 8 panze, inimi de hartie, pom pom-uri pufoase colorate in nuante de rosu, autocolante in forma de inima, flori mici artificiale, fir rosu, hartie creponata, confeti in forma de inima.

Cum se realizeaza: Pentru a te asigura ca toate cele 8 tablouri vor avea o inima de aceeasi dimensiune, incepe prin a trasa conturul acesteia pe toate cele 8 panze. Poti folosi o inima de carton decupata chiar de tine, sau poti printa sablonul de pe internet. Incepe apoi sa umpli conturul ci orice material doresti si te inspira. Poti folosi lipici fierbinte pentru a umple interiorul inimii cu obiectele decorative in nuante de rosu pe care le-ai procurat. Incepe de pe contur spre interior. In fiecare tablou poti folosi alt material. Astfel vei obtine 8 tablouri superbe, fiecare cu cate o inima dragut decorata.

Dupa ce finalizezi cele 8 panze, aseaza-le pe podea pana gasesti combinatia cea mai placuta si apoi agata-le pe perete. Ai grija sa masori cu atentie pozitia in care vei plasa tablourile, astfel incat sa fie drepte si egal distantate.

Lampioane de hartie cu mesaje de dragoste

Lumina din casa va fi mult mai calda si mai placuta de Valentine’s Day cu aceste lampioane de hartie adecvat decorate.

Materiale necesare: Masina de taiat, pistol cu adeziv rece, scotch, hartie diverse culori, hartie transparenta (calc).

Cum se realizeaza: Lampioanele de hartie pentru Valentine’s Day pot avea doua modele - unul cu inimi decupate si unul pe care scrie “Love”. Pentru un efect elegant si stilat, combina culori neutre, sau foloseste orice culoare care te atrage. Hartia transparenta este utila pentru a filtra lumina candelutelor pe care le vei pune in interior. In acest fel, lampioanele realizate de tine vor semana si mai mult cu felinare reale si vor oferi camerei lumina, caldura si intimitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea