Amenajarea casei

#amenajare craciun #petrecere prieteni #petrecere craciun

3 amenajari super funny pentru Craciunul cu prietenii

Pentru multi, Craciunul este strans legat de familie. Nu pot concepe Sarbatorile decat aproape de parinti, frati, surori. Altii, in schimb, sunt mai detasati si aleg sa petreaca impreuna cu prietenii. Daca in primul caz pregatirile cad, de regula, in seama mamei, atunci cand petreci cu prietenii iti revine tie sarcina de a amenaja casa de sarbatoare.

Gazduirea petrecerii de Craciun nu este tocmai la indemana oricui. Este insa o varianta mai putin costisitoare decat o rezervare facuta la restaurant. Chiar si asa nu inseamna ca vei da un party in pijamale. Craciunul sau Revelionul sunt o oportunitate de a te aranja, de a te imbraca frumos si poti face asta chiar daca dai petrecere la tine acasa.

Da-i un aer modern mesei de Craciun

Gandeste-te ca iti decorezi masa pentru petrecerea cu prietenii, nu cu bunicii si strabunicii, asa ca da-i un aer modern. Spre exemplu, scapa de clasica fata de masa alba si opteaza pentru traverse colorate si pentru vesela funky. In loc de obisnuitele pahare de vin sau sampanie, opteaza pentru unele Art Deco. Ca o nota finala, decoreaza masa cu o ghirlanda luminoasa din leduri.

Alege decoratiuni amuzante pentru brad

In timp ce Craciunul impreuna cu familia se rezuma la scoaterea cutiilor pline cu decoratiuni de Craciun transmise din generatii in generatii, atunci cand gazduiesti o petrecere cu prietenii, poti lua mai putin in serios decorarea bradului, alegand decoratiuni inedite, chiar amuzante. Cu siguranta prietenii tai se vor distra descoperindu-le printre crengile bradului.

Da un aer de petrecere cu ajutorul luminilor neon

Luminile neon sunt o modalitate usoara si sic de a introduce o atmosfera de petrecere in casa ta. Au o stralucire atractiva, moale, care va completa interiorul si le va inspira tuturor chef de distractie. Gasesti decoratiuni din neon la magazinele de bricolaj sau poti chiar sa cumperi banda led cu care sa creezi o atmosfera magica in incaperea in care va avea loc petrecerea.

Sursa foto: realhomes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare