Amenajarea casei

#idei coronite Halloween #coronite Halloween #halloween

11 coronite pentru Halloween pe care le poti face chiar tu

Cand vine vorba despre decoratiunile de Halloween, usa din fata casei este locul cel mai bun pentru a incepe. Desi ar fi usor sa cumperi o coronita de Halloween de la magazin, de ce nu ai opta sa ti-o confectionezi singur? Astfel poti fi sigur ca ea este unica si complet diferita fata de ce au vecinii tai.

Coronita panza de paianjen

Pentru a realiza aceasta coronita simpla, intinde o panza de paianjen falsa pe un cerc de broderie si taie partile suplimentare din spate. Mai ramane sa adaugi cativa paianjeni mici in fata - ii poti lipi cu clei sau silicon cald.

Coronita cu serpi

Vei ingrozi vecinii cu aceasta coronita plina de serpi infricosatori. Ai nevoie de mai multi serpi de plastic de diverse marimi si culori si un suport pentru coroana (poate fi realizata din crengi). Incepe cu serpii cei mai mari pe care ii ai si infasoara-i si lipeste-i cu clei sau lipici cald pe coroana. Lipeste toti serpii pe care ii ai si acopera cat mai bine intreaga suprafata a coronitei sau a crengutelor.

Coronita cu schelet, model rustic

Coroanele galbene, portocalii sau purpurii nu se potrivesc cel mai bine cu decorul rustic al unei ferme. Iata o coroana din crengute, decorata cu un minischelet si o panglica simpatica. Cateva smocuri de muschi si un paianjen fals vor completa de minune coronita ta cu schelet, model rustic.

Coronita cu monstrul Tulle

Cu totii am aperciat Monsters Inc, copiii fiind cu adevarat fascinati de mostrul verde. Coronita ta cu mostrul Tulle, realizata din tul verde, va fi foarte apreciata de cei mici!

Coronita cu doi ochi

Cu doi ochi grozavi, de dimensiuni mari, poti crea o coroana distractiva si primitoare in acelasi timp.

Coronita Spooky cu luminite

De indata ce noaptea se va lasa, coronita Spooky din crengute, cu luminite actionate de baterii, va deveni si mai infricosatoare. Nu uita ca, imedfiat cum se leasa seara, sa pornesti luminitele, astfel incat coronita sa straluceasca bizar la usa ta.

Coronita din globi oculari

Poate ca doar doi ochi nu sunt suficient de infricosatori. De ce nu ai folosi… 100 de globi oculari pentru coronita ta?! Pentru un aspect si mai infricosator, fiecare pereche de ochi poate privi in alta directie.

Coronita din pene

Aceasta coronita cu pene va continua sa inspaimante chiar si dupa apusul soarelui, deoarece penele infioratoare verzi sunt de fapt lumini.

Coronita cu autocolant de Halloween

Autocolantele de Halloween sunt o modalitate inteligenta si usoara de a personaliza o coronita, eleganta si inpirata.

Coronita scheletilor

De departe, acesta coronita pentru usi pare cel mai potrivit si inofensiv accesoriu de toamna. Insa, de indata ce vizitatorii se vor apropia, vor observa micile schelete, atat de subtil ascunse, dar care aduc un aer infricosator casei tale.

Coronita Ghoulish Negru

Iata un model de coronita care va fi foarte apreciata de Halloween. Nu este pentru fiecare zi, dar acum este una dintre cele mai infricosatoare si neplacute coronite posibile, fiind ideala pentru acest moment de sfarsit de octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului