Amenajarea casei

# baie albastra #amenbajare baie #design baie #amenajare casa

11 bai decorate in albastru care iti dau senzatia de calm

Poti sa te simti in propria baie ca la Spa daca alegi sa faci din albastru culoare vedeta pentru aceasta incapere. O baie decorata in albastru iti va da senzatia de calm si liniste. Invata cum sa iti transformi baia folosind cat mai mult albastru!

1. Inspiratie din natura

Atunci cand intri intr-o astfel de baie simti ca respiri aer curat. In contrast cu nuantele desprinse din natura pot fi folosite accesorii din inox si rafturi de lemn. Combinatia de culori si materiale atrage toate privirile.

2. Pereti in dungi albastre

Jucaus si indraznet, asa arata designul unei bai in care peretii sunt vopsiti in dungi albastre si albe. Peretii, tavanul si usa fac ca totul sa para pretentios, datorita acestor dungi albastre.

3. Tapet turcoaz

Daca nu vrei un albastru vibrant asa cum este albastrul roial, poti alege o nuanta de tapet mai inchisa pe care sa o asortezi cu restul nuantelor inchise din baie.

4. Mozaic cu model

Mozaicul cu model marocan in nuante de albastru dau baii farmec si personalitate. Senzatia de calm o vei avea imediat ce ai sa pasesti in incaperea ce te va duce imediat cu gandul la o vacanta in Maroc.

5. Decor nautic

Poti alege sa iti decorezi baia in culori nautice. Atat cada, cat si peretii sunt vopsiti in diferite nuante de albastru pentru a se asorta cu restul elementelor din baie.

6. Podea albastra

Cand vrei ca baia sa fie luminoasa si sa iti dea o stare de calm si relaxare, alege sa folosesti albastrul in cat mai multe feluri. De exemplu, poti vopsi podeaua intr-un albastru deschis care sa dea impresia unui ocean si foloseste pe alocuri in baie placi de faianta tot in nuante de albastru.

7. Modele geometrice

Folosesre modele si texturi contrastante pentru a atrage atentia intr-un spatiu de dimensiuni mici, daca baia ta nu este una impunatoare. Placile albastre in forma de hexagon atrag toare privirile atunci cand intri in baie, iar tapetul ales poate pune in valoare foarte bine un corp de iluminat de deasupra oglinzii.

8. Alb si albastru

Albastru si alb, o combinatie clasica, ce poate transforma o baie intr-un adevarat paradis si un spatiu de relaxare. Fiecare centrimetru din incapere este acoperit: peretii sunt imbracati in tapet, dulapurile sunt vopsite, iar pe tavan a fost aplicat un model deosebit.

9. Decor floral

Baia va inspira clasa si rafinament, atunci cand alegi sa decorezi peretii cu un tapet in doua nuante linistitoare care vine sa complimenteze podelele si blatul de marmura.

10. Culori calme

Pentru un aer proaspat si linistitor in baie, poti alege un tapet turcoaz deschis pe care sa il lipesti aproape de tavan. Baia ta va arata ca un veritabil Spa in care poti sa petreci momente de relaxare in fiecare zi.

11. Baie imbracata in tesaturi albastre

 

baie albastra

Pentru a redecora baia si a o transforma in oaza ta de liniste, foloseste tesaturi speciale pentru pentru peretii baii care sa se potriveasca cu podeaua din gresie alb cu albastru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare