Amenajarea casei

#modele perdele #perdele stilate #perdele clasice #alegere perdele #perdele

10 perdele clasice, dar stilate, pentru incaperi rafinate

Trendurile in materie de amenajari interioare variaza de la an la an, fiind dificil de urmarit. Stilul clasic, in schimb, nu se demodeaza niciodata. in ceea ce priveste perdelele, nu aveti cum sa dati gres alegand un model cu detalii subtile, rafinate, confectionate din materiale fine. Specialistii Diego va prezinta 10 perdele ideale pentru decorarea locuintelor rustic sau traditional mobilate.

 

Eva Voile o perdea translucida, de nuanta ecru, cu flori stilizate in partea de jos, ce se termina cu un model de macrame brodat. Ideala alaturi de piese de mobilier clasic.

Kiara – o perdea sable alba, simpla, cu o bordura brodata discrete in partea de jos. Se potriveste si in incaperile modern mobilate.

Sumatra o perdea organza cu un aspect rafinat, cu model de crengi inmugurite de nuanta aurie. O piesa care iese usor in evidenta si care atrage automat privirile.

perdea sumatra

Ophelia – o perdea alba, plina, cu aspect impunator, cu doua insertii de broderie tip macrame. Aduce eleganta anilor ’50 - ‘60 in orice sufragerie.

Mona o perdea alba din batist, cu baza brodata cu flori delicate. Simpla, dar cu aspect feminin, confera o nota de romantism dormitoarelor.

perdea mona

Voile Nárcisz – o perdea clasica, semi-transparenta, brodata cu flori stilizate. Un model simplu, dar rafinat, induce un aer de nostalgie.

perdea narcisz

Siren o perdea cu aspect natural si o bordura eleganta, brodata, cu model de copaci stilizati. Simpla, dar gratiosa, aduce o frantura din natura in locuinta.

perdea siren

Inez – o perdea voile alba, cu model elaborat de macrame brodat. Da un aer aristrocratic intregului camin.

 perdea inez

Christine o perdea organza brodata cu model abstract, stilizat, de culoare alba. Se asorteaza atat cu draperiile traditionale, cat si cu cele moderne.

perdea christine

Angelica – o perdea traditionala alba, cu model de curpeni. Confera un aer distins sufrageriei si dormitorului.

perdea angelica

Vizitati magazinele Diego pentru a vedea intreaga noastra gama de perdele. Specialistii Diego va stau la dispozitie, va ofera consultanta si vaajuta sa alegeti modelul ideal pentru locuinta voastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului