Amenajarea casei

#amenajare casa #amenajarea casei #amenajare feng shui

10 greseli pe care le faci cand doresti sa amenajezi casa in stil Feng Shui

Ideea principala pentru a amenaja casa in stil Feng Shui este sa inveti cum sa pozitionezi mobila si obiectele din jur in asa fel incat spatiul sa transmita acea energie buna atunci cand pasesti in interior. Uneori insa, Feng Shui poate deveni un concept complicat pentru ca trebuie sa tii cont de elemente, sunete si materiale naturale si de aceea multe persoane ajung sa interpreteze gresit regulile. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci cand doresti sa iti amenajezi casa in stil Feng Shui.

1. Te straduiesti prea mult sa aranjezi totul in stil asiatic.

Pentru ca arta Feng Shui provine din China, multi cred ca este nevoie sa isi decoreze casa in stil asiatic. Nimic mai gresit. Poti sa folosesti orice stil doresti, ideea principala in Feng Shui este sa reamenajezi obiectele din casa pentru a orienta fluxul de energii intr-un mod pozitiv.

2. Patul si scaunele sunt prea aproape de usa, locul pe unde ies energiile din camera.

3. Tablouri mari sau alte obiecte masive deasupra patului.

Acestea sunt prea grele pentru a fi puse deasupra patului si nu ar trebui asezate acolo.

4. Uiti ca si confortul este mai important.

Din dorinta de amenaja casa in stil Feng Shui, unele persoane aduna tot felul de obiecte si piese de mobilier si uita ca important este fluxul de energii care circula prin casa si nu lucrurile materiale din jur.

5. Pui fantani in toate camerele, pentru ca apa este simbolul banilor si prosperitatii.

Cu toate acestea, nu te ajuta la nimic sa umpli casa cu fantani cu apa. Poti integra acest element si in alte feluri, cand decorezi casa in stil Feng Shui.

6. Folosirea unui decor complet alb.

Chiar daca arata curat, luminos si sofisticat un interior complet alb, in Feng Shui exista si alte culori benefice.

7. Pozele de familie in dormitor.

Aceasta incapere nu este tocmai locul potrivit in care sa expui pozele de familie. Energiile si vibratiile pe care vrei sa le atragi in dormitor sunt cele care te ajuta sa iti consolidezi relatia de cuplu si sa petreci momente de pasiune cu persoana iubita, tocmai de aceea o fotografie a strabunicii nu este obiectul de deocor potrivit in acest context.

8. Acvariul in dormitor sau bucatarie.

Cand iti doresti un acvariu pe care sa il populezi cu tot felul de specii de pesti exotici, ai grija sa il pui in camera potrivita. Conform regulilor Feng Shui, dormitorul, diningul si bucataria au nevoie de elementul “foc”, asadar nu aseza aici acvariul. Pentru a atrage norocul si banii, tine in acavariu goldenfish si pestele dragon.

9. Decorezi cu obiecte Feng Shui care nu iti plac.

Chiar daca stii ca un anumit obiect atrage energiile pozitive pe care ti le doresti in casa, evita sa il folosesti daca nu iti place cum arata. Este vorba totusi de casa ta si orice te supara sau te face sa nu te simti confortabil nu ar trebui sa isi faca loc in jur.

10. Televizorul in dormitor.

Sunt multi cei carora le place sa se uite la un film inainte de culcare. In Feng Shui acest lucru nu se intampla! Televizorul poate atrage tot felul de emotii in dormitor prin intermediul filmelor si este in acelasi timp un dispozitiv electronic, care nu ar trebui sa fie tinut in aceasta incapere. Tine minte ca acesta este locul in care dormi si in care petreci momente de intimitate alaturi de partenerul de viata. Pentru a atinge un Feng Shui perfect, incearca sa elimini tot ce poate distruge linistea de aici, inclusiv televizorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea