Poze aluat foietaj

Iata cele mai relevante poze despre aluat foietaj de pe acasa.ro

Cele mai citite despre aluat foietaj

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre aluat foietaj

Aproape de epidemie de varicela. Judetul din Romania unde cazurile de imbolnaviri au explodat

Este alerta medicala in Romania, dupa ce intr-un judet au crescut alarmant numarul de cazuri de varicela.

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Cum sa prepari cei mai buni mucenici moldovenesti. Reteta lui Radu Anton Roman

Mucenicii moldovenesti sunt unii cei mai savurosi mucenici pe care ii poti manca pe 9 martie. Daca vrei sa pregatesti cei mai gustosi mucenici moldovenesti, poti folosi cu incredere reteta lui Radu Anton Roman, pe care a publicat-o in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”. Este reteta traditionala de mucenici moldovenesti.