Alaptarea

#sanziana buruiana #alaptare

Alapteaza de 6 ani si jumatate si nu vrea sa se opreasca! Sanziana Buruiana, dezvaluiri incredibile

Mama a doua fetite, una de sase ani si jumatate, iar alta de doi ani, Sanziana Buruiana s-a laudat, nu doar o data, ca alapteaza fara oprire inca de cand a devenit mama pentru prima data.

 

Intr-un interviu pentru Click, vedeta a afirmat din nou ca nu s-a oprit din alaptat si ca, in cazul in care va ramane din nou insarcinata, nu ar avea nimic impotriva daca ar alapta chiar si 10 ani fara oprire.

„As putea sa alaptez si 10 ani! Daca mai fac un copil, cred ca asa se va intampla. Iza mai cere si acum, desi in toamna merge la scoala. Cred ca atunci se va opri. Cea mica insa cere lapte de trei ori pe zi. Dimineata nu doarme decat daca o pun la san. Am vorbit cu doctorita despre Iza, care inca mai cere sa fie alaptata, desi e mare, si mi-a spus ca nu are ce sa pateasca. Pe mine ma bucura ca ele au o imunitate foarte buna, nu au racit niciodata, nici pe pandemie. Mi-e rusine sa alaptez in public. La Budapesta am mai incercat, ca nu ma cunoaste nimeni. In Romania, insa, nu am tupeu”, a spus Sanziana Buruiana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului