Cele mai citite despre alaerta bucuresti

Cum se obtine viza turistica pentru Canada I

Viza pentru Canada poate fi un proces extrem de obositor, incepand cu primele zile de cautare a informatiilor.

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Cele mai noi despre alaerta bucuresti

New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internationale

Lansat in SUA in urma cu cateva luni si ridicat in slavi la Paris in toamna, New York Roll, produsul de patiserie cel mai laudat anul trecut pe social media, iese, incepand de la finalul lunii ianuarie, din cuptoarele aburinde ale Angeline Cake Boutique.

SARKK & Asociatia „Ana si Copiii”. Impreuna aducem o schimbare in viata copiilor

In perioada sarbatorilor de iarna 2022, Sarkk s-a alaturat demersurilor initiate de catre Asociatia „Ana si copiii” desfasurand o campanie de strangere de fonduri in cadrul magazinelor Tommy Hilfiger si Calvin Klein din Romania. Din 2018, compania sustine educatia copiilor din medii defavorizate si in decembrie si-a propus sa isi uneasca fortele impreuna cu fanii celor doua brand-uri si sa ajute visele sa creasca mari.

Avertisment ANM! Vreme geroasa in weekend si ALERTA de tip cod galben de viscol! Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de tip cod galben de vreme rea pentru acest weekend. Sunt vizate fenomene precum ninsori insemnate cantitativ, viscol si intensificari ale vantului. Iata cum va fi vremea in acest weekend in tara, dar si in Capitala.