Cele mai citite despre ag weinberger

Cluburi cu muzica live

Ai chef de o seara nebuna, cu multi prieteni, muzica buna si distractie pana zori? Sau dimpotriva, iti doresti ceva linistit pe ritmuri senzuale de jazz? Noi va propunem sa mergeti intr-unul din cluburile cu muzica live din capitala. Oferta este generoasa si pentru gusturile tuturor: rock, blues, j

Ce vizitam azi: Templul Coral

Daca in plimbarile voastre prin centrul Bucurestiului, in zona Unirii ati trecut prina fata unei cladiri impunatoare, din caramida rosie si v-ati intrebat ce adaposteste ea, ei bine, cu siguranta era Templul Coral, una dintre cele mai mari si importante edificii religioase de rit iudaic din Romania

Cele mai noi despre ag weinberger

A treia saptamana de Cinema in aer liber - patru filme noi, o poveste clasica si o eroina tragica

Saptamana 30 august - 4 septembrie aduce la Cinema in Aer Liber, pe Insula Artelor din parcul Titan, inca patru filme noi in Selectia oficiala – program care in fiecare an reuneste cele mai apreciate filme de autor recente care au avut premiera mondiala la festivaluri internationale importante, un film in sectiunea Personaje celebre si un film in sectiunea Mit versus realitate. Acestea vor putea fi urmarite de marti pana duminica, de la ora 20:30. Intrarea la proiectii este libera in limita locurilor disponibile iar programul complet este disponibil pe https://cinemainaerliber.ro/.

Povesti fantastice, un film de calatorie si o comedie in a doua saptamana de Cinema in aer liber

Cinematograful itinerant Cinema in aer liber isi continua sezonul de pe Insula Artelor din Parcul Titan si intre 23 – 28 august, cu un film istoric despre anii de tinerete ai lui Ernesto „Che” Guevara, un film romanesc lansat anul acesta , o comedie frantuzeasca bine primita de public si trei filme cu aventuri care mai de care mai fantastice. Proiectiile de film incep la ora 20:30, intrarea este libera iar programul complet este disponibil pe https://cinemainaerliber.ro/.

Incepe KINOdiseea Open Air, in Parcul Obor din Bucuresti

Intre 23 august si 3 septembrie debuteaza cea de-a XIV-a editie a KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar (open air) in Parcul Obor din Bucuresti, cu un program de doisprezece filme pentru toata familia, ateliere de creatie si facepainting, spectacole de jonglerii, pantomima, roboti led pe picioroange si un targ de mestesuguri, artizanat si design contemporan. Intrarea la toate evenimentele din cadrul KINOdiseea Open Air, editia non-competititionala a KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar este libera iar programul complet este disponibil pe www.kinodiseea.ro.