Accesorii

#cadou ceas # branduri ceas # cum alegi ceasul #moda #accesorii

Vrei sa-i cumperi un ceas? Iata cum isi aleg femeile ceasurile preferate

Ceasul este un accesoriu nelipsit pentru femeia moderna si astfel reprezinta un cadou perfect, potrivit pentru o multime de ocazii. Daca nu vrei sa dai gres, iata care sunt criteriile dupa care isi aleg femeile ceasurile, dezvaluite de unul dintre cei mai importanti retaileri din industria de fashion.

Spre deosebire de bărbați, care își aleg accesoriile în funcție de istoricul brandului producător, precum și a calității definitorie a acestuia, femeile mizează mai degrabă pe brandurile cunoscute din industria de fashion, printre cele mai des solicitate aflându-se Michael Kors sau Hugo Boss. Nu în ultimul rând, bijuteriile create de Fossil prezintă, de asemenea, un interes crescut în rândul româncelor, mai ales pentru cele care își doresc completarea unui look sport. În ceea ce privește culorile alese, nuanțele rose și argintii reprezintă circa 70% dintre comenzi, rareori fiind selectate modele în tonuri aurii.

„Clientele noastre pun accent pe minimalism. Un design actual, dominat de linii drepte și culori neutre ce pot fi ușor accesorizate atât unui outfit office, cât și unuia casual, sunt principalele criterii care dictează alegerea româncelor”, a declarat Angela Țiboc, de la SOLE.  

De asemenea, romancele prefera un accesoriu versatil, potrivit si pentru o tinuta eleganta, dar si pentru una mai casual. Si chiar daca nu primesc ceasul dorit cadou, acestea sunt dispuse sa cheltuiasca si chiar peste 1.500 de lei pentru un astfel de accesoriu semnat Michael Kors sau Isabel Marant.

Tu cum iti alegi ceasul?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului