Accesorii

# parfumuri fresh # parfum vara #alegere parfum #vara #parfum

Vara se poarta parfumurile fresh, inspirate din natura! Tu stii sa alegi parfumul potrivit?

Parfumul deseneaza cu invizibile contururi o stare de spirit, o amintire, o dorinta secreta, iar vara este anotimpul in care tanjim dupa arome fresh, reconfortante, asortate stralucirii celui mai solar anotimp. Arome vii, acidulate, optimiste, care sa ne insoteasca discret, dar suficient de indraznet, sunt cele potrivite pentru sezonul cald.

Startul acestei veri a fost dat de Sabon cu o colectie de parfumuri cu note captivante de fructe, flori si plante aromate, intr-o prezentare nou-nouta, proaspata, care sa te faca sa le iubesti si mai tare si sa le iei cu tine peste tot.

Un singur puf... si te vor transporta ca prin farmec pe taramuri fierbinti, exotice, in care toate visurile devin realitate. Toti se vor intreba a ce mirosi atat de bine, dar doar tu vei sti.

Descopera care sunt parfumurile pe care trebuie sa le poti in aceasta vara:

Green Rose

O combinatie echilibrata de arome: iarba proaspat taiata, citrice zemoase si incantatoare note florale de trandafiri imbobociti. Portretul aromat al feminitatii atemporale. Un parfum care te va purta pe taramuri rustice scaldate in soare bland, prin campuri imbracate-n flori.

Note de varf: lamaie, bergamota, citrice
Note de mijloc: ceai, trandafir, ghimbir
Note de baza: mosc alb, mirodenii, flori albe

Mosc

Moscul, bergamota, iasomia, trandafirul si elegantele note aldehidice s-au prins intr-o hora a puritatii si a senzualitatii, pentru a crea esenta perfecta a verii. O aroma pretioasa, ce persista indelung, fascinandu-i pe cei ce raman in urma ta.

Bucura-te de farmecul gratios si de imbratisarea calda a acestui parfum seducator, lasa-te invaluita de pace si armonie.

Note de varf: bergamota, aldehide
Note de mijloc: trandafir, iasomie
Note de baza: vanilie, mosc, chihlimbar

Paciuli, Lavanda si Vanilie

O aroma deja legendara, un trio irezistibil: paciuli senzual, lavanda proaspata si vanilie dulce.

Parfumul ideal pentru momentele in care ti-ai dori ca timpul sa stea in loc, macar o clipa, sau sa te intoarca in acea lume a amintirilor dragi si a experientelor miraculoase pe care sa le retraiesti iar si iar.

Note de varf: lavanda
Note de mijloc: ambra, paciuli, flori de lavanda
Note de baza: vanilie, labdanum

Iasomie

Iasomie, bergamota, bujor si o inima de flori de portocali adunate din gradina raiului, radiind un miros rafinat, feminin, imbogatit de o vanilie dulce, sofisticata. Companionul perfect al momentelor palpitante, cand culorile par mai luminoase, aerul - mai proaspat, si inima ta bate mai repede! Un parfum ca o melodie de dragoste fredonata intr-o noapte fierbinte de vara.

Note de varf: bergamota
Note de mijloc: ylang, iasomie, trandafir, lacramioare
Note de baza: vanilie, mosc

Citrus Blossom

Portocale si mandarine in parg, armonizate cu note fine de iasomie, paciuli si vanilie seducatoare. Ramai cat timp doresti in livada plina de fructe coapte si danseaza sub clar de luna, pentru a serba splendoarea naturii.

Un parfum pentru momentele in care nu te mai poti opri din zambit si vrei sa imparti fericirea ta cu intreaga lume.

Note de varf: bergamota, mandarin, petit grain
Note de mijloc: flori de portocal, iasomie
Note de baza: paciuli, vanilie, mosc

Iar daca mergi la plaja in aceasta vara, trebuie sa ai intotdeauna la tine unul dintre aceste accesorii:

Geanta de plaja

Coloreaza-ti zilele de vara cu aceasta splendida geanta de plaja cu design atragator, in nuante ce nu vor trece neobservate pe nisip. Dispune de un compartiment interior spatios, ca sa nu lasi in camera nimic din ce ai putea avea nevoie la plaja, si de un sistem de inchidere cu fermoar, ce-ti pastreaza lucrurile in siguranta. Geanta poate fi pastrata intr-o husa asortata, in care, la plecarea de pe plaja, poti separa costumul de baie umed de toate celelalte lucruri ale tale.

Prosop de plaja

Fa o declaratie sic de fiecare data cand iti faci aparitia la plaja sau la piscina cu acest prosop vesel colorat! Il vei transporta usor in sacul confectionat din acelasi material si te vei bucura cat e ziua de lunga de textura sa confortabila, superabsorbanta, care se usuca repede si se simte moale pe piele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare