Accesorii

#haine designer #shopzurus #premiu #imbracaminte #haine #tinuta #concurs #incaltaminte

Vara aceasta, cele mai frumoase tinute sunt doar la Shopzurus.ro

Cumparaturile online au devenit deja o moda chiar si cand vine vorba despre imbracaminte si incaltaminte. Costume de baie, rochii, camasi, jeansi, tenisi sau balerini, toate le gasesti acum pe Shopzurus.ro. Ti-am pregatit si un concurs cu premii atractive! Trebuie doar sa ne demonstrezi ca ai veleitati de stilist si ai castigat premiul!

Da, stim! Ti-e gandul numai la concediu. La orele de relaxare petrecute in bataia soarelui si sub adierea brizei. Ca sa-ti fie mai usor sa-ti pregatesti bagajul, tot ceea ce ai nevoie gasesti pe un singur site: shopzurus.ro. Magazinul online reuneste o multime de branduri importante, ceea ce iti face cautarea mult mai simpla, fiindca aici vezi dintr-o privire toate produsele celor mai importante firme.

 

Cauti un costum de baie potrivit? Ce-ai zice de o tinuta de plaja in culori electrizante, cu ajutorul careia sa atragi toate privirile? Ai auzit cu siguranta de deja celebrele Monokini sau Tankini. Sunt ultramoderne si cu aceste modele nu vei da cu siguranta gres. Costumele de baie modelatoare iti vor crea silueta mult visata datorita formei lor, astfel incat nu vei mai avea nicio retinere atunci cand va trebui sa te dezbraci la plaja. Gasesti asadar orice iti doresti, nu trebuie decat sa ai determinarea necesara incat sa te opresti doar la unul sau doua produse, fiindca te avertizam: cu asa o oferta bogata iti va fi greu sa te hotarasti!

 

Fuste de plaja sau potrivite pentru serviciu, rochii de vara sau rochii de ocazie, toate le gasesti pe site-ul magazinului ShopZurus. Vrei sa iti reinnoiesti colectia topuri sau de tricouri? Ai nimerit cum nu se poate mai bine! Ai o multime de modele in culori variate astfel incat sa alegi exact ceea ce iti place. Pantaloni capri, jeansi, leggins, sandale, balerini – nimic nu lipseste din oferta magazinului.

 

Iar daca pentru barbati este un adevarat chin sa mearga prin magazine si sa scotoceasca printre rafturi dupa bluza perfecta sau dupa jeansii potriviti, si pentru ei Shopzurus.ro are solutia! O colectie impresionanta de camasi pentru orice fel de ocazie, fie ca e vorba despre camasi pentru costum sau de camasi casual, este disponibila pe site.

 

Sacouri si pantaloni Just Cavalli, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Armani si multe alte branduri sunt reunite intr-un singur magazin online, ceea ce inseamna ca, stand comod in fotoliul de acasa, iti poti alege rapid ceea ce iti place, evitand odiseea cumparaturilor prin marile malluri.

Fii propriul designer si castiga 300 de lei!

 

Ti-am pregatit si un concurs. Daca stii care sunt trendurile momentului si te pricepi sa combini piesele astfel incat sa obtii tinute interesante, ai ocazia sa castigi si un premiu. Creeaza tinute si intra in concursul SHOPZURUS! Cea mai votata compozitie va fi premiata cu 300 de lei!

Intra pe site-ul www.shopzurus.ro si creeaza-ti un cont de utilizator. Selecteaza produsul dorit si da click pe pictograma cu umeras – fii propriul designer, dupa care alege un titlu sugestiv pentru creatia ta si selecteaza formatul de prezentare. Trebuie sa adaugi cel putin 4 produse pentru o tinuta si, foarte important, sa realizezi o scurta descriere pentru realizarea ta.

Transmite-le prietenilor tai tinutele create si invita-i sa te voteze! Cea mai votata tinuta pana la data de 26 iulie va castiga premiul de 300 lei!

Regulamentul concursului se gaseste AICI.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare