Accesorii

# labradorit #accesorii #bijuterii

Universul Labradoritului este mistic și protector

Labradoritul este o piatra semipretioasa care intareste constiinta si te pune in contact cu energiile universale. La prima vedere pare o piatra obisnuita, insa daca reusesti sa ii descoperi magia, aspectul aparent banal se transforma intr-un adevarat univers sidefat si captivant.

 

Bijuteriile din argint cu labradorit vor da farmec oricarei tinute, in orice moment al zilei. Nuantele schimbatoare transforma aceasta piatra intr-un adevarat caleidoscop care iti va insenina viata.

Labradoritul este o piatra care ofera protectie nativilor din Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator si Pesti, prin urmare o bratara cu labradorit, un inel, un pandantiv ori o pereche de cercei sunt accesorii perfecte pentru aceste zodii.

Se spune ca acest cristal protejeaza aura si energia celor care il poarta si are puterea de a tine la distanta vampirii energetici.

Labradoritul este o piatra a norocului, bucuriei si bunatatii, care stimuleaza intuitia, imaginatia, originalitatea si spiritul inovator. Totodata aceasta piatra creste capacitatea de concentrare si rezistenta la efort fizic si psihic. Labradoritul este extrem de benefic pentru cei care traverseaza perioade tensionate sau care nu reusesc sa pastreze relatii armonioase cu cei din jurul lor.

Cristaloterapie cu labradorit

Aceasta piatra mistica are numeroase proprietati terapeutice, in special in plan emotional.

Reduce si chiar alunga anxietatea, stresul, incarcatura emotionala, dezamagirile si este un puternic protector al sanatatii.

Labradoritul este extrem de benefic pentru ochi, creier si gat, echilibreaza activitatea hormonala si metabolismul, ajuta la scaderea tensiunii arteriale, la ameliorarea durerilor si bolilor la nivelul aparatului genital si reproducator, dar si a inflamatiilor acute sau cronice.

Te invitam sa descoperi bijuteriile noastre cu Labradorit pe site sau in magazinul din Piata Romana.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare