Accesorii

#bestwatch # ceas mana #ceas #ceas de mana

Un ceas pentru fiecare stil…

Colectiile de ceasuri pe care le gasim in magazine vorbesc despre stiluri vestimentare diferite si le intalnim in foarte multe variante, potrivite fiecarei persoane in parte si fiecarei personalitati pornind de la cele clasice la cele exuberante.

Cei care adora sa poarte un astfel de accesoriu zilnic se vor ghida in alegerea lui dupa practicabilitate, functii, model si culoare iar oamenii care decid sa il foloseasca doar pe post de bijuterie la un eveniment mai elegant vor opta intodeauna pentru materiale fine si linii delicate.

Despre modelele de ceasuri de mana putem spune foarte multe, putem face comparatii intre branduri, putem testa capacitatile de functionalitate, insa astazi ne oprim doar asupra a doua marci cunoscute ce au urcat in preferintele cunoscatorilor de ceasuri si par a avea succes deplin.

Un ceas cu usoare tente clasice se gaseste in colectia de ceasuri Tommy Hilfiger, concepute exact pentru acest stil vestimentar si pentru persoanele care iubesc sa se imbrace bine, mereu in pas cu tendintele moderne si mereu pregatite de schimbare in sfera fashion.

De cealalta parte, avem ineditele ceasuri Esprit, care castiga la capitolul stil, promovand explozia tinereasca si culorile vii, caracteristici pentru care brand-ul este cunoscut. Firma produce ceasuri fashion si clasice puse pe mecanisme Seiko sau Citizen, cunoscute ca mari producatoare de asemenea piese.

In afara de aspect si stil, un ceas trebuie ales si dupa functiile pe care le indeplineste,dupa mecanism, afisaj sau calitatea materialului din care e fabricat. Acest ultimul lucru pare ca se schimba odata cu timpurile si ceea ce parea odata imposibil, se incadreaza perfect in timparele moderne din ziua de astazi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare