Accesorii

#tatuaje #tatuaje albe #modele tatuaje

Ultimul racnet in materie de tatuaje: desene albe pe pielea bronzata

Arata precum o dantela pe piele, sunt abia vizibile si extrem de delicate. Tatuajele albe, desi sunt mult mai dureroase decat cele obisnuite, au inceput sa prinda tot mai mult teren in ultima vreme. Iata ce presupune, dar si cat costa o astfel de interventie:

Care este procedeul

Sursa foto: pinterest.com

Tot mai multe vedete din lumea larga renunta la clasicele desene cu cerneala inchisa la culoare in favoarea desenelor pe piele cu vopsea alba. Iar daca o fac vedetele, de ce nu ai face-o si tu!

Modelul a fost importat din zonele unde pielea are o nuanta mai inchisa la culoare, astfel ca tatuajele cu cerneala alba sunt mai bine evidentiate decat pe un ten foarte deschis. Dar ele merg de minune si pe o piele bronzata!

Sursa foto: tymackin.wix.com

Procedeul este acelasi ca si in cazul tatuajelor obisnuite, insa se foloseste un tus incolor, chiar daca i se spune cerneala alba, si care ingroasa pielea. De aceea sunt si mai dureroase decat cele clasice. Zonele cel mai putin sensibile sunt exteriorul umarului si spatele, iar un asemenea tatuaj te va incuraja sa porti cat mai mult bluze fara umeri ori rochite cu spatele decotat. Cele la incheietura mainii sunt mai dificil de realizat in aceasta nuanta, intrucat zona este foarte dureroasa, dar efortul merita pentru ca sunt foarte frumoase.

Modele glamour

Sursa foto: rebelmouse.com

Modelele de tatuaj alb sunt, de regula foarte feminine, foarte delicate, de-a dreptul glamour. Nu sunt foarte evidente si, la o adica, sunt mai usor de ascuns, de trecut cu vederea, chiar daca sunt la fel de greu de sters precum cele cu cerneala colorata.

Sursa foto: pinterest.com

Daca iti plac tatuajele mici, poti alege fie o cruciulita stilizata, fie doua-trei note muzicale pe un mini portativ sau pur si simplu niste initiale care sa aiba o semnificatie anume pentru tine. De asemenea, la moda printre tatuajele de acest tip sunt penele desenate.

Sursa foto: whowhatwear.com

La fel de plina de farmec este tatuarea unui mesaj, fie ca este vorba despre un simplu "te iubesc", pana la adevarate crezuri de viata.

Sursa foto: anger.likes.com

Efectul de semi-transparenta este dat in special de culoarea pielii, prin urmare difera de la persoana la persoana.

Sursa foto: diply.com

Exista si varianta tatuarii cu o cerneala fosforescenta, care se vede cel mai bine in intuneric sau in bataia lampilor cu lumina neagra din cluburi.

Pretul unui tatuaj alb

Un tatuaj alb costa, in medie, 200 de lei pentru un desen de 7 cm x 7 cm. Insa pretul difera in functie de complexitatea desenului, dar si de locul pe care vrei sa il tatuezi.

Sursa foto: tattoosforyou.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare