Accesorii

#genti #genti 2012 #genti vara #genti impletite #genti impletite 2012 #geanta dama #geanta

Trend alert: gentile impletite

Gentile impletite completeaza lista tendintelor noi ale anului 2012, alaturi de alte piese neasteptate precum tinutele sport cu paiete stralucitoare. Daca pana acum credeai ca ele se potrivesc exclusiv deplasarilor la plaja sau la piscina, iata ca gentile cu elemente impletite pot flata acum toate tipurile de tinute.

Nu te asteptai sa se mai anunte accesorii-vedeta pentru sezonul primavara-vara 2012? Gentile impletite au recuperat mult teren in colectiile designerilor de top, transformandu-se in achizitii absolut necesare anul acesta.

Gentile impletite colorate

Chiar daca ne-am obisnuit cu nuante de bej si maro pentru gentile impletite, trendul multicolor nu ocoleste nici acest item de baza al garderobei tale. Incearca nuante feminine, aprinse si feminine, la fel ca cele populare in randul celorlalte piese vestimentare: rosul aprins, movul, siclamul, fucshia sau culorile neon.

In plus, gentile impletite vin, in 2012, cu multe aplicatii pretioase sau originale, precum detalii stralucitoare, barete din metal sau catarame. Mai jos ai un model Burberry, fabulos.

Nici nuantele pastelate si neutre nu sunt neglijate, cel putin nu de faimosul Jimmy Choo:



Foto: millionlooks.com

Gentile impletite cu imprimeu animal

Sigur ca popularul imprimeu animal nu putea sa lipseasca din peisaj. Se poarta pielea de reptila si alte motive exotice, inclusiv la gentile impletite. Iata ce abordare a acestui stil a ales brandul Christian Dior:



Foto: millionlooks.com

Gentile-plic impletite

Gentile-plic impletite sau crosetate sunt o alta varianta seducatoare si foarte feminina. Chiar daca nu vin in marimi mari, ele reusesc sa atraga atentia mai mult decat ai putea sa iti inchipui.



Foto: millionlooks.com

Accesorii asortate gentilor impletite

In afara de genti, designerii au scos in prim-plan si alte accesorii impletite, perfect asortate celor dintai: de la Alexander McQueen la Tory Burch, modelele de sandalele confectionate in acest mod abunda in culoare si expresivitate.



Foto: millionlooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului