Accesorii

#accesorii #accesoriu de par #coafuri #tunsori #tendinte #primavara #stat #par

Trend alert: Accesorii de par pentru primavara

Accesoriile au calitatea de a completa armonios orice look ai adopta, iar pentru a arata fabulos in fiecare clipa, nu trebuie sa neglijezi nici partea de hairstyle. Accesoriile de par pe care ni le-au pregatit marii designeri pentru primavara aceasta au fost gandite in asa fel incat sa ne puna in valoare frumusetea ochilor si sa creeze aceea privire de „vino incoace”.

Colectiile primavara/vara 2010 au fost definite de eleganta  si stil. Coafurile pe care le-au adoptat specialistii pentru modele lor au inspirat feminitate si delicatete. Iar, accesoriile de par alese au intregit perfect aceasta imagine. S-au folosit din plin atat piese glamour, luxoase cat si piese simpliste sau oversized. Segmentul bijuteriilor pentru par nu a fost nici el uitat, acesta fiind de altfel una dintre cele mai clare dovezi ale unei elegante desavarsite.

Care sunt cele mai hot tendinte in ceea ce priveste accesoriile de par in sezonul cald, ramane sa descoperi in cele ce urmeaza.

 

Burlesque

 

Casa de moda Marc Jacobs a ales funda drept element definitoriu pentru par. De altfel, acest accesoriu este foarte feminin si de efect, degajand un aer relaxat. Astfel, poti atasa o funda de ce marime vrei tu, unei coafuri impletite strans  sau uneia mai lejere pentru a crea un aer burlesque rafinat. De altfel, vei observa ca atat bentitele rigide cat si elasticele de par vor avea prevazut in sezonul care vine aceste funde in diverse marimi, imprimeuri sau culori.

Este de preferat sa aranjezi aceste funde pe partea laterala a capului, in asa mod incat coafura sa ramana lejera. 

Moschino pe de alta parte a ales sa redea atmosfera burlesque prin mini-palariile cu tule, celebre in epoca lui Edith Piaf, iar casa de moda Marni a optat pentru esarfele legate in jurul capului. Astfel, capeti un look mai neglijent, dar foarte chic.

www.fashion-style.becomegorgeous.comwww.hairstyles53.comwww.stylecaster.com

 

Inocenta Lolitei

 

O alta trasatura care a definit colectiile de pe podiumul international pentru aceasta primavara a fost inocenta. Marii designerii au ales sa schiteze acest sentiment prin coafuri simple ce amintesc de copilarie. Accesorii precum cele cu model floral sau clipsurile au completat aceasta imagine.  Chanel sau Philip Lim sunt cateva dintre casele de moda care au optat pentru stilul Lolita.

www.fashion-style.becomegorgeous.comwww.elle.com

 

Strengaresc

 

Colectiile Hermes, Yves Saint Laurent sau Bottega Veneta au preferat sa adopte un aer mai strengaresc.  Pentru a reda aceasta imagine, designerii s-au folosit de bentitele elastice pe care ne sfatuiesc sa le purtam peste parul prins intr-o coada impletita sau coc, dar si peste coafurile scurte sau medii, gen bob sau pixie.www.elle.comwww.dailyfashionandstyle.com

 

Sofisticat

 

Multe case de moda au ales un stil mai sofisticat in colectiile lor. Pentru aceasta si-au indreptat atentia spre  coafurile impletite si s-au folosit de un accesoriu intrat intr-un con de umbra in ultimul timp si anume panglica. Astfel, poti sa adopti un stil mai sofisticat impletind coada cu o panglica din satin intr-o culoare puternica sau cu un macrame .

www.dianagoh.comwww.dailyfashionandstyle.com


Extravagant

 

Dolce and Gabbana, Chanel sau Yves Saint Laurent au surprins un aer extravagant in colectiile lor, folosindu-se de bijuterii si pieptani pentru par. Astfel, au creat un stil retro impodobind cocurile mai sofisticate cu ajutorul acestor accesorii foarte feminine si la moda indiferent de sezon.www.fashion-beauty.comwww.elle.comwww.elle.com
 

Sursa foto principala: www.elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare