Accesorii

#stil #palarii #palarii 2012 # tendinte palarii # tendinte palarii 2012

Top stiluri de palarii pe care sa le incerci anul acesta

Daca iti doresti o schimbare de imagine incarcata de rafinament, te poti inspira din urmatoarele stiluri de palarii pe care sa le incerci anul acesta, cu binecuvantarea stilistilor de renume. Palaria este un accesoriu simplu si fabulos prin care o femeie isi poate transforma look-ul radical, asa ca de ce nu ai incerca si tu magia unei astfel de abordari vestimentare?

Colectia designerului Marc Jacobs pentru sezonul toamna-iarna 2012, "Mad Hatter Fall 2012", a fost dedicata celor mai extravagante stiluri de palarii colorate, supradimensionate, de nunta, pufoase sau sobre.

Palariile primaverii 2012

Palariile primaverii 2012 pastreaza linia traditionala a acestui tip de accesorii, astfel ca ai libertatea sa alegi formatul cel mai potrivit fizionomiei si personalitatii tale: inalte sau joase, stil fedora, din paie sau cu bor lat (perfecta pentru vara si relaxarea la plaja).



foto : valfir.com

In sezonul cald al acestui an, palariile de top sunt disponibile in culori aprise, precum rozul tipator si galbenul in nuante neon. Poti incerca modele de palarii din paie in tonuri fermecatoare de albastru, galben si rosu coral.



Foto: ladiespark.com

Daca nu esti sigura asupra variantei potrivite pentru tine, incearca o palarie cu bor lat ("floppy hat"), potrivita absolut oricarei fizionomii. O alta optiune versatila este palaria in stil fedora, gratie formei sale unisex, care nu iese in evidenta foarte mult.




Foto: asos.com; despre-tot-si-toate.blogspot.com

Reguli de buna purtare a palariilor

Principalele reguli de buna purtare a palariilor, anul acesta si oricand, se refera la masura in care aceste accesorii reusesc sa se "camufleze" in ansamblul general al tinutei. Pentru a nu risca inutil, poti sa te limitezi la o palarie monocromatica sau in aceeasi nuanta cu tinuta.

Mai mult decat atat, forma palariei nu trebuie sa iti disproportioneze aspectul. In afara de compatibilitatea sa cu tinuta, este necesar sa fie in acord cu trasaturile tale de personalitate. O alegere prea extravaganta te va face sa te simti stanjenita, iar acest lucru va fi vizibil, oricat de mult te straduiesti sa il ascunzi.

Moda este distractiva, o modalitate de a-ti exprima identitatea. Palariile sunt o cale minunata pentru a arata lumii cine esti si cum te simti la un anumit moment, motiv pentru care este ideal sa experimentezi. Daca la final decizi ca nu este pentru tine, ramai cu multumirea ca ai incercat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare