Accesorii

#inel de logodna #stil #inel logodna #inele logodna 2012 #modele inele

Top inele de logodna fabuloase

Anul 2012 aduce in prim planul industriei de moda inele de logodna sofisticate, aflate la extremele stilurilor de bijuterii dedicate fericitului eveniment prenuptial. De la sculpturi in forma smaralde si diamante simple, pana la modelei inspirate din antichitate si neobisnuite, variantele pentru legamantul romantic sunt mai diversificate ca niciodata.

Au apus timpurile in care inelele de logodna aveau aproximativ aceeasi forma. In 2012, viitoarele doamne prefera modele fabuloase si complexe, in forme neobisnuite si unice, care sa starneasca uimirea, admiratia si invidia tuturor.

1. Inel cu diamant art deco

Esti o admiratoare a stilului avangardist? Atunci modelul inelului de mai jos, decorat in stil "art deco", straluceste cu un diamant central slefuit in forma de trandafir. Restul pietrelor pretioase sunt bine prinse in corpul de platina, rezultand un simbol demn de o iubire care sa tina o viata.



Foto : ivstatic.com

2. Inel cu diamant taiat in forma de smarald

Iata o varianta inedita de a purta diamantul inelului de logodna: taietura in forma de smalard, patrata. Un alt element inedit al bijuteriei sunt bucatile mai mici de diamant incastrate pe toata lungimea inelui, pentru o nota suplimentara de pretiozitate.




Foto: ivstatic.com

3. Inelul cu diamant in forma de floare

Aurul galben a revenit la moda, ceea ce inseamna ca isi regaseste din nou locul in randul inelelor de logodna. Iar cum modelele florale sunt si ele in tendinte, inelul cu diamant de mai jos, care imita perfect o floare, este aliniat trendului anului 2012 si arata, cu adevarat, fabulos.



Foto: ivstatic.com

4. Inelul cu model antic

Potrivit personalitatilor nonconformiste, pasionate de antichitati, inelul cu model stravechi este cu adevarat original, neasteptat si de efect. Este confectionat din aur roz si detine un diamant circular in mijloc, de mici dimensiuni.




Foto: ivstatic.com

5. Inel cu diamant in forma de trapez

Firile care adora sa epateze au nevoie de un astfel de inel de logodna, modern si sofisticat: diamant taiat in liniile smaraldului, cu doua forme de trapez in partea centrala.




Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare