Accesorii

#bratari #bijuterii

Top bijuterii pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au reprezentat mai mult decat niste simple podoabe, au fost un adevarat mod de exprimare. Aceasta valoare a ramas neschimbata pana in zilele noastre si fiecare bijuterie in parte ascunde o poveste proprie. Pline de simbolistica si incarcatura emotionala, frumoasele accesorii transmit cele mai profunde emotii, de la putere, incredere si curaj, pana la iubire, sensibilitate si feminitate.

 

Cele mai indragite bijuterii

Mii de bijuterii sunt admirate zilnic in vitrinele magazinelor sau pe site-urile de profil. Podoabe in toate formele, culorile si marimile infrumuseteaza femei de pretutindeni in fiecare moment. Dintre toate acestea, 3 categorii sunt extrem de indragite de catre acestea:

1. Cerceii

Fetele poarta cercei inca din primele zile de viata, este o traditie foarte bine pastrata si general acceptata. Acest fapt face ca femeile sa prefere cerceii inainte de orice bijuterie. O gama foarte variata este disponibila pe piata, iar diversitatea creste dragostea pentru aceste bijuterii. Creativitatea si originalitatea mesterilor bijutieri starnesc o dorinta arzatoare in inimile doamnelor si domnisoarelor de a avea cat mai multe modele interesante si deosebite.

2. Inelele

Faptul ca ceremonia casatoriei este reprezentata printr-un inel de logodna, iar mai apoi prin verighetele mirilor, face ca aceasta bijuterie sa aiba o insemnatate enorma pentru orice femeie. Simbolistica inelelor este doar unul dintre motivele pentru care doamnele si domnisoarele le pretuiesc. Alte motive sunt designul deosebit pe care tot mai multi artisti il propun, aspectul stilistic pe care il ofera mainilor, dar si modul original in care aceste bijuterii pot fi combinate.

3. Bratarile de picior

Desi nu se bucura de popularitatea categoriilor amintite mai sus, bratarile de picior se afla in topul preferintelor femeilor datorita faptului ca sunt inedite. Cu ajutorul unei astfel de bijuterii obtii rapid un look interesant, misterios, usor exotic. Ei bine, daca te pregatesti pentru o vacanta, nu uita sa arunci o privire pe bratarile pentru picior de la Arjewels!

Cum sa porti bratara de picior

Bratara din aur pentru picior este un accesoriu cu adevarat special. Aceasta este mai mult decat o simpla bijuterie, este un mod de exprimare. Iata cum sa o porti pentru a te pune in valoare:

  • Asorteaza bratara cu o rochie colorata. Este evident ca o astfel de bijuterie se poarta mai ales cu tinutele de vara. Astfel ca, nu ezita sa iti completezi look-ul jucaus cu una sau mai multe bratari  pentru picior.
  • Poarta bratara pe plaja. Desi poate nu te gandisesi la asta inainte, bratara pentru picior se potriveste perfect cu costumul de baie, completandu-l armonios.
  • Poarta bratara pentru picior cu incaltari cat mai simple. Nu este indicat sa combini o astfel de bijuterie cu sandale tip gladiator sau pantofi foarte incarcati. Opteaza pentru un look simplu si lasa bratara sa iti scoata in evidenta gleznele.

Cum iti alegi bijuteriile?

Alegerea bijuteriilor este foarte personala, in general. Fiecare opteaza pentru piese care il caracterizeaza si care ii pun in valoare personalitatea. Cu toate acestea, exista anumite reguli de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi sa iti cumperi o bijuterie noua:

  • Desi poate fi putin mai costisitor, este indicat sa alegi un metal pretios, precum aurul sau argintul. Acestea nu se vor devaloriza in timp si vor fi mult mai rezistente;
  • Alege culoare aurului in functie de bijuteriile pe care le ai deja in caseta. Daca nu vei lua in considerare acest aspect, risti sa nu poti asorta bijuteria proaspat achizitionata cu o alta pe care deja o ai in colectie;
  • Verifica certificatul de autenticitate al aurului oferit de furnizor. Este foarte important sa faci o astfel de achizitie de la companii de incredere, recunoscute pe piata.

FOTO: arjewels.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului