Accesorii

#tinuta #stil #bijuterii

Tinuta perfecta este definita de bijuterii – alege-le pe cele potrivite stilului tau

Atunci cand iti alegi o tinuta, indiferent care este contextul, ori ca alegi tinuta pentru o zi de munca, pentru o plimbare alaturi de prieteni, pentru o calatorie sau pentru un eveniment important, o vei defini prin folosirea unor accesorii. De obicei acestea constau fie in incaltamintea pe care o alegi, o parte foarte importanta din tinuta, fie in accesorii de tipul curelelor, gentilor sau palariilor. O mare importanta o au insa bijuteriile pe care le alegi. Acestea pot face dintr-o tinuta anosta una incredibil de interesanta.

 

Ce bijuterii sa porti cand alegi o tinuta eleganta?

Atunci cand porti o tinuta eleganta, la o petrecere importanta de la munca, o nunta sau un alt eveniment important, trebuie sa alegi in asa fel incat sa fii pusa in valoare. Bijuteriile care se preteaza pentru o tinuta eleganta sunt de obicei de dimensiuni reduse, nu se merge pe cele supradimensionate, insa sunt pretioase.

Cu diamante sau alte pietre pretioase si fabricate din metale ca aur sau platina, acestea vor da stralucire oricarei tinute. Daca alegi totusi sa porti bijuterii de dimensiuni mari rezuma-te la o singura piesa, astfel ca nu este indicat sa porti si cercei si colier, pentru ca vei incarca foarte mult tinuta. Domnii pot alege butoni care sa fie accesorizati cu pietre pretioase si care sa dea o eleganta maxima tinutei. La Edissilver iti vei gasi cu siguranta bijuteriile preferate si poti alege dintre variantele disponibile astfel incat sa obtii cel mai elegant outfit.

Ce bijuterii sa alegi cand porti o tinuta casual?

Intr-o tinuta casual ai o libertate mai mare de a-ti alege accesoriile, care pot fi de la unele elegante, stralucitoare, la unele care sa nu contina pietre pretioase dar sa fie din metale pretioase. Poti sa alegi niste cercei, chiar unii supradimensionati, sau unii de dimensiuni mici insa care sa se completeze cu ajutorul unui pandantiv. Poti purta bratari, alaturi de un ceas, astfel incat sa obtii un aer tineresc si sa faci din tinuta ta una potrivita persoanelor active si pline de energie. Alege brosele, pe care le poti purta pe haine sau cu care iti poti accesoriza o geanta sau un rucsac din material textil. In acest stil casual orice iti imaginezi poti face, si il poti alege fie la locul de munca, fie la o iesire in oras sau atunci cand calatoresti.

Stilul urban – ce bijuterii sa alegi?

Acest stil se diferentiaza prin modernism si extravaganta. Astfel ca si bijuteriile alese trebuie sa fie pe masura, se merge pe folosirea a cat mai multor bijuterii, combinatii de bijuterii elegante cu bijuterii mai putin elegante, toate insa pretioase si interesante. Acest stil emana libertate, iar folosirea bijuteriilor multe arata ca esti o persoana sigura pe tine care vrea sa iasa in evidenta prin acest stil si prin folosirea acestor bijuterii. Stilul urban este unul tineresc, insa nu este nevoie sa ai o anumita varsta ca sa il abordezi. Daca simti ca se potriveste personalitatii tale, atunci poti sa alegi aceasta varianta in orice context.

 FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare