Accesorii

#ceasmania #guess #ceas #ceasuri guess #ceas guess

Te plictisesti, haide la cumparaturi!

Cateodata zilele devin plictisitoare si repetitive, si nu strica sa le imbunatatesti cu activitati ce iti sunt pe plac si de altfel au si un efect nu tocmai rau, deoarece raman rezultate in format fizic in urma lor.

Vorbesc despre cumparaturi, care pentru uni sunt considerate a fiun chin iar pentru alti o placere nebuna, cateodata chiar necontrolata.

Si pentru ca suntem in plina evolutie si in ziua de astazi exista diferite moduri de a face cumparaturi, e perfect pentru ambele tipuri de oameni sa inceapa sa faca acest lucru, mai ales in aceasta perioada cand reducerile sunt la ordicea zilei.

De exemplu cei de la Guess Romania, au in aceasta perioada reduceri consistente la majoritatea ceasurilor, iar cei care opteaza pentru acest gen de accesoriu ar trebui sa nu ezite sa arunce o privire peste ceasurile aparute in primavara aceasta la GUESS.

Daca vorbim de ceasuri barbatesti, vorbim despre o varietate de modele, fie casual, sie sport, fie elegante, iar pentru ca este primvara iar culorile aprinse primeaza, o sa gasiti si cateva ceasuri cu curele colorate ce se potrivesc perfect cu contrastul de culori de afara.

In randul domnisoarelor ceasurile primeaza prin coloristica si prin motivele florate existente fie in interiorul cadranului fie pe suprafata bratari, dar si prin imbinarea de culori deschise ca alb-bej sau alb-roz etc.

Aceste ceasuri de la Guess sunt disponibile atat in magazinele de specialitate din mall-uri cat si pe site-ul lor oficial Ceasmania.ro, pentru oamenii mai comozi care urasc sa umble prin magazine dar cu toate astea sunt nevoiti sa faca cumparaturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare