Accesorii

#smarald #pietre pretioase

Smaraldul, nestemata primaverii – iata ce efecte are asupra ta!

Smaraldul este una dintre cele mai populare pietre pretioase, iar culoarea sa intensa verde il face unic si inconfundabil. Din acest motiv, in ultimii ani, popularitatea lui in randul pasionatilor de bijuterii a crescut. Cei de la Bijuterii TV au observat acest lucru chiar si in magazinul lor online, si din acest motiv au decis sa ne impartaseasca efectele smaraldului asupra corpului uman.

Esti pregatit sa afli cum bijuteriile cu smarald iti influenteaza corpul si mintea? Vei descoperi cateva beneficii pe care cu siguranta ti le vei dori! Smaraldul – piatra tineretii

In Egiptul Antic, smaraldele erau cele mai populare pietre pretioase, datorita pasiunii pe care Cleopatra o avea pentru ele. Se spune ca frumusetea ei si trasaturile sale tineresti au fost efectele faptului ca purta deseori bijuterii cu smaralde. Aceste nestemate sunt un simbol al tineretii si multi cred ca frumusetea infinita a zeitei Venus inca este pastrata in pietrele pretioase verzi.

Alege smaraldul pentru a te putea concentra!

In zilele noastre, este foarte important sa ramanem concentrati pe lucrurile care conteaza. Este o sarcina dificila avand in vedere cat de rapid se desfasoara actiunile din jurul nostru, insa smaraldele pot sa ajute! Cei care poarta bijuterii cu astfel de pietre pretioase spun ca puterea lor de concentrare si memorare a crescut semnificativ. 

Asadar, daca te apropii de un eveniment profesional important din viata ta, alege sa porti o bijuterie cu smarald. Pentru ca sporeste activitatea intelectuala, te va ajuta sa retii mai bine informatia, sa faci conexiunile mai usor si sa obtii, in final, un rezultat mai bun.

Smaraldul – benefic creatorului

Se spune ca smaraldele cresc capacitatea purtatorului de a crea. Odata cu aceasta imbunatatire a abilitatii de creatie, astfel de nestemate aduc la suprafata talente artistice deosebite, pe care poate ca nici nu le stiai!

Smaraldele sunt cunoscute si pentru puterea lor de a creste increderea in propria persoana, fiind o varianta perfecta pentru cei mai timizi, sau pentru persoanele publice. Cei care poarta smaralde vor fi mai sociabili si abilitatea lor de a comunica va fi imbunatatita radical.

Smaraldul – arma impotriva bolilor

Capacitatile sale purifiante au fost descoperite cu sute de ani in urma, cand smaraldul era folosit ca remediu impotriva otravirilor. Astazi, nestemata si-a pastrat abilitatea detoxifianta si purificatoare, fiind adesea folosita pentru a incuraja procesul de auto-vindecare al organismului. 

Este indicat sa purtam bijuterii cu smarald atunci cand ne recuperam dupa lupta cu o boala infectioasa. In acelasi timp, se spune ca efectele pietrei pretioase verzi au fost observate si impotriva bolilor mai grave, precum epilepsie, Parkinson sau scleroza. 

Cu siguranta unul din criteriile importante atunci cand alegem o piatra pretioasa ar trebui sa fie influenta ei asupra corpului si mintii noastre. Din fericire, smaraldul aduce o serie de efecte pozitive! 

Daca iti doresti sa simti pe pielea ta aceste efecte, intra acum pe Bijuterii TV si poti sa alegi din colectia lor impresionanta de bijuterii cu smaralde. Cu siguranta vei gasi un accesoriu potrivit pentru tine!

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare