Accesorii

#sandale gladiator #vara #tendinte #stat

Sandalele gladiator, in trend vara aceasta

Inspirate din perioada Imperiului Roman, sandalele gladiator sunt fara doar si poate cele mai hot accesorii in moda la ora actuala.

Fie ca este vorba de un model clasic, neutru, unul funky, colorat sau unul cu un design arhitectonic, acest tip de incaltaminte se pare ca este preferat de toata lumea: de la marii designeri ai podiumului international, pana la celebritati si fashionistele mereu la moda.

Principala calitate a acestor sandale chic este ca infasoara bine piciorul, asigurandu-se astfel o pozitie relaxata a gleznei.

www.indiashoes.wordpress.com

Aceasta incaltaminte versatila vine in mii de forme, culori si design-uri si iti va fi foarte usor sa le gasesti pe cele pe gustul tau.

Poti alege astfel intre sandalele gladiator cu talpa joasa, cele cu toc cui, sandalele care infasoara glezna stil ciorap, cele cu franjuri sau cu panglici. Vei crea un look urban casual foarte trendy si chic.www.fashionpolice.net

Sandalele gladiator sunt foarte potrivite pentru zilele toride de vara, fiind fabricate din piele moale si usoara. Gratie sistemului cu zabrele , sunt aerisite si foarte racoroase, lasandu-ti astfel piciorul sa respire. Pe langa asta, sunt usor de asortat si poti crea cu ajutorul lor o sumedenie de tinute chic si la moda.

Combina sandalele tale gladiator cu o rochie vaporoasa de vara pentru a da un aer feminin tinutei sau asorteaza-le cu o pereche de jeansi skinny si un maieu lung si drept pentru un look mai casual. Pentru mai multa originalitate si atitudine, combina o pereche de sandale gladiator cu o fusta cu talie inalta si un top.www.collegefashion.net

Cele mai noi colectii ai marilor designeri au surprins o nota clasica a incaltamintelor tip gladiator: cureluse funky care subtieaza armonios gamba, culori neutre  si luminoase care completeaza frumos orice tinuta de la cea clasica la cea trendy etc. Structurile prelucrate, detaliile cu fundite, bucle si strasuri, culorile metalice si suprapunerile funky dau un plus de individualitate unei tinute simple.www.shopstyle.com

 

Foto : www.hipgirlie.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare