Accesorii

#accesorii #paste #bijuterii

Pune Accentul pe TINE de Pasti

In Galeria Accent vei regasi cele 10 bijuterii de inalta clasa, create cu maiestrie pentru a-ti aduce un plus de stil si eleganta in zilele de sarbatori.

 

Obiceiul reinnoirii tinutelor pentru toti membrii familiei, cu ocazia Sarbatorilor pascale, s-a transmis din generatie in generatie pana astazi, intr-o forma evoluata, adaptata noilor vremuri. Daca in vechime accentul se punea pe imbracaminte si pe explozia creativa a detaliilor multicolore a broderiilor, tendinta actuala este aceea de a epata prin simplitate si bun-gust.

Bijuteriile Accent sunt accesoriile potrivite pentru a insufleti orice tinuta, transformand chiar si cea mai banala vestimentatie intr-o aparitie remarcabila. 

Acum, mai mult decat in trecut, stralucirea diamantelor mestesugit incrustate in nobilul aur alb aduc o doza de vitalitate, bucurie si speranta, starnind zambete admirative clipa de clipa.

Purtand bijuteriile Accent din aur alb cu pietre pretioase si semipretioase, pe care ti le vom etala in continuare, vei impresiona prin eleganta si rafinament. 

Alege piesa de rezistenta potrivita pentru personalitatea ta. 

Discreta sau dimpotriva exuberanta, te vei regasi, cu siguranta, fie in stralucirea pura a diamantelor „icy white”,  in rafinamentul diamantelor negre sau verzi, fie in culorile primavaratice ale safirelor, smaraldelor, tanzanitului sau spinelului. 

Oricare va fi alegerea ta, vei fi UNICA asa cum sunt bijuteriile Accent. 

Bratara din aur alb cu 59 de diamante naturale  este expresia stilului clasic ce nu se demodeaza niciodata. Stralucirea diamantelor ce-ti imbratiseaza fin incheietura mainii poate fi completata de inelul ultramodern prin aspect si inovator prin tehnica realizarii. 

Inelul din aur alb cu 101 diamante naturale, impresioneaza  prin multitudinea de fatete ce permit luminii sa se scalde intr-o infinitate de reflexii. 

Prin contrast, negrul celor 75 de diamante naturale din bratara de aur te va face sa  te simti speciala,  scotand in evidenta personalitatea ta puternica. Simplitatea si rafinamentul bijuteriei ii confera o flexibilitate aparte, asa incat bratara de aur alb cu diamante naturale negre, poate fi purtata cu orice ocazie. 

Descopera AICI splendoarea celorlalte creatii UNICE, ce fac parte din colectia pregatita pentru tine cu ocazia Sarbatorilor de Pasti 2022!

Sau vino personal, sa-ti delectezi privirea si sa te lasi sedus(a) de creatiile noastre la Galeria Accent la adresa (Piata Romana) Str. Mendeleev nr. 26, sector 1, Bucuresti , luni - vineri intre orele 10:00 - 19:00 si sambata intre orele 10:00 - 16:00 in magazinul nostru la adresa: (Piata Romana) Str. Mendeleev nr. 44, sector 1, Bucuresti , luni - vineri intre orele 10:00 - 18:00 sambata inchis.

FOTO: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare