Accesorii

#vedeta #piele #vara #moda #geanta #poseta #genti dama

Poseta de seara, vedeta sezonului estival!

Va doriti sa aveti un look de seara demn de cel al unui star de la L.A? Este posibil! Cum? Adoptand un „must-have” al sezonului: poseta ! Acest mic accesoriu de tinut in mana sau strans sub brat confera eleganta si originalitate oricarei tinute. Nu trebuie sa-l uitati daca iesiti intr-o seara sub niciun chip.

 

Poseta roz

Irezistibil de frumoasa si de buna calitate, aceasta poseta din velura va oferi tinutei voastre de seara eleganta si rafinament. Iata un accesoriu ideal pentru a te ajuta „sa iti ascunzi” lucrurile de care ai nevoie la o petrecere, la o iesire la restaurant sau la un eveniment mai special.

Poseta „Yolanda”

Noaptea a venit asa ca este momentul sa iesi accesorizata cu noua ta poseta model „piton” pentru a face senzatie. Din piele imprimata, acest model tip plic confera eleganta atat rochiei pe care o veti purta, cat si costumului sacou-pantalon in cazul in care optati pentru o astfel de tinuta.

Poseta cu funda

De un rafinament aparte, aceasta poseta va fi o veritabila bijuterie pentru tinuta pe care o veti avea. Imposibil de trecut neobservata cu un asemenea model in nuanta alb, decorata cu o funda din piele neagra pentru un plus de originalitate. Sa nu o uitati acasa daca vreti sa radiati la un eveniment organizat seara.

Poseta „Rock”

Pentru a straluci intr-o seara, aveti nevoie obligatoriu de o poseta de piele de vitel intr-o nuanta argintiu ornata cu cristale swarovski . Beneficiind de un fermoar extrem de agreabil, geanta este de asemenea creata cu un buzunar dublu pentru a pastra de exemplu un gloss sau o pudra.

Poseta rosie

Aveti nevoie de un accesoriu colorat pentru a-i da o nota de culoare tinutei voastre de seara? Poseta rosie este ceea ce va lipseste! Confectionata cu cateva pliuri rafinate si cu o catarama argintie acest model extrem de viu colorat are totusi un aspect discret si elegant gratie finetii design-ului.

Poseta fluture

Cata gratie si... pozie cu aceasta senzationala poseta tip fluture. Adeptele accesorilor stralucitoare, sic si originale in acelasi timp vor fi incantate sa o poarte. Poseta poate tine locul cu succes unei bijuterii gratie fermoarului auriu care nu va face decat sa va lumineze look-ul.

Poseta crocodil

Daca veti afla ca Paris Hilton s-a afisat in nenumarate randuri cu o poseta asemanatoare intr-o nuanta de ciocolatiu la o serie de seri mondene si ca Nicole Richie are una la fel pe roz, vei spune imediat... vreau si eu! Daca vreti sa aveti un look de vedeta holywoodiana trebuie sa aveti un astfel de model din piele italiana tip crocodil.

Poseta „Rubis”

Extrem de draguta in culori estivale, un amestec de materiale... Din piele si vinilin, aceasta poseta dominant portocalie se incadreaza perfect in tendinta verii. Foarte originala si ideal de purtat la o tinuta de vara, lejera, pentru a da o nota de rafinament.

Poseta pop

Daca vrei sa fii in tendinte in aceasta vara este indicat sa ai in garderoba o geanta tip plic galbena. Poate fi purtata la fel de bine atat la o tinuta mai aleganta, cat si la una sport-hippie. Important este sa o achizitionezi!

Poseta multicolora


Fucshia, bordo, gri... Acest curcubeu fashion de pe geanta plisata din imagine este foarte original. Se poate purta atat seara cat si ziua, indiferent de tinuta - cu o fusta, rochie, tricou si jeans, geanta multicolora isi va gasi locul foarte usor in garderoba ta din acest sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare