Accesorii

#seara #parfum

Parfumuri irezistibile pentru o seara magica

Parfumul potrivit, ales in functie de garderoba si de preferinte, iti poate indulci seara si o poate transforma intr-o ocazie cu adevarat magica.

Chiar si cea mai subtila atingere de parfum iti va completa tinuta de seara si te va ajuta sa te simti sexy.

Daca vrei sa te bucuri de o seara magica, alege parfumul potrivit in functie de mirosul natural al pielii tale. Este important sa testezi parfumurile pe pielea curata inainte de a le cumpara, pentru a te asigura ca aroma te va pune in valoare in momentele speciale.

Parfumul de seara ideal trebuie sa fie sexy si enigmatic. Aromele fresh sau de fructe par ca nu corespund criteriilor insa, daca le preferi, le poti integra cu succes cu tinuta ta de seara.

Iata cateva parfumuri irezistible pentru seara, in functie de stilul pe care il preferi:

 

Fresh

 

Parfumurile fresh, cu note de fructe nu sunt prima alegere pentru seara, dar amestecul de note usoare si proaspete poate fi elegant, atunci cand il alegi corect. Parfumurile cu aroma proaspata sunt cele mai potrivite pentru serile petrecute in aer liber primavara si vara.

Eau de Cartier. Combinand arome citrice cu cele de mosc , Cartier a creat un parfum care iti poate da un aer enigmatic, dar relaxat.  Aromele de bergamot, frunze de violeta, mosc, lavanda, lemn de cedru si patchouli completeaza spectrul de miresme ale acestui parfum. 

DKNY Be Delicious. Hainele DKNY sunt destinate femeilor tinere si energice, astfel ca acest parfum le ofera aroma perfecta pentru seara. Notele de suc de mere sunt combinate cu succes cu arome de trandafir, castravete si lemn de santal.

 

Floral

 

Parfumurile florale de seara trebuie sa exprime delicatete, evitand insa sa copleseasca mirosul cu prea multe arome. Cele mai potrivite pentru seara sunt cele cu un singur ton dominant.

Nanette Lepore. Parfumul casei Nanette Lepore se armonizeaza perfect cu creatiile vestimentare, oferind o dulceata eleganta. Avand la baza trandafirul, parfumul contine si note de piersica, de portocala si de iasomie.

Acqua Di Parma Iris Nobile. Aroma suava a petalelor de iris face din acest parfum alegerea perfecta pentru un eveniment deosebit. Parfumul este completat de note de mandarin, flori de portocal si vanilie.

 

Cald si condimentat

 

Parfumurile cu arome de condimente exotice isi pastreaza mirosul mult timp. Caldura si pasiunea inspirate de ele sunt foarte potrivite pentru lunile reci de iarna.

Yves Saint Laurent Opium. Creat in 1977, Opium este un parfum clasic de seara. Amestecul incantator de arome de cuisoare, prune , trandafir si lemn de cedru a dovedit ca eleganta ramane o valoare care nu se demodeaza.

Dior Addict. Aroma de vanilie, combinata cu lemn de santal si tonka creeaza un parfum glamour, care este insa considerat de unii prea puternic. Poarta-l doar la ocazii speciale, cand iti doresti sa lasi o impresie puternica asupra celor din jur.

 

Dupa ce ai ales parfumul de seara perfect pentru tine, asigura-te ca iti va ramane pe piele cat mai mult. Aplica-l in zonele unde circulatia sangelui este intensa (gat, incheieturi, in spatele genunchilor). Daca vrei sa-l mai simti si a doua zi pe piele , pulverizeaza parfumul dupa ce ai aplicat un ulei de corp inodor, care va fixa mirosul pentru multe ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare