Accesorii

#ghete #ghete pana #incaltaminte

Pantofi trendy de toamna/iarna: Ghetele pana butucanoase

Ghete pana butucanoase pot fi rareori descrise ca fiind "delicate", insa, in aceasta toamna, ele au devenit un simbol al elegantei moderne.

Prezente in acest an pe podium, la prezentarile Bottega Veneta, Chloe si Marni, ghetele pana butucanoase au reusit sa cucereasca atentia fashionistelor.

Fara unghiuri ascutite, aceste ghete imbina cu succes tocul solid cu aspectul butucanos, fara sa-si piarda feminitatea.

Ghetele din acest sezon ofera si stabilitate si confort, fara sa piarda elementul sexy care le face pe femei sa fie increzatoare in sine atunci cand le poarta.

Imbinarea celor mai noi trenduri cu functionalitatea a avut ca rezultat un experiment interesant care nu iti va solicita prea mult gleznele in aceasta toamna.

Cel mai popular material preferat de designeri pentru ghetele pana butucanoase este pielea intoarsa. Pentru un look la fel de elegant, ghetele din piele iti pot completa tinuta in sezonul rece. 

Punctul forte al acestor ghete este stabilitatea. Chiar daca nu te simti bine pe tocuri inalte, poti alege o pereche de ghete cu talpa nu foarte inalta, care sa nu-ti puna probleme de confort, dar sa iti aduca un strop de senzualitate in tinutele de toamna.

Ghetele pana butucanoase merg de minune cu jeansii skinny dar si cu rochiile de toamna elegante. Trendul pornit de sandalele cu talpa groasa in aceasta vara a continuat, iar varianta de toamna este preferata cu pete de culoare care sa-ti completeze stilul.

Cizmele pana sunt si ele prezente in colectiile de toamna/iarna 2010, in varianta neagra, eleganta, dar si colorate, pentru o tinuta cat mai chic.

Un alt avantaj al ghetelor pana butucanoase este efectul de alungire . Daca alegi sa le porti in aceasta toamna, vei reusi sa maschezi cu succes cele cateva kilograme in plus .

Ghetele cu sireturi pot fi complementare pentru tinutele sport, in timp ce modelele cu catarama se vor potrivi cel mai bine cu un look elegant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare