Accesorii

#bijuterii opal #opal #accent bijuterii

Opalul, piatra care creste puterea de seductie si vindeca suflete

Orice femeie isi doreste o colectie de podoabe care sa contina piese deosebite, iar bijuteriile cu opal natural nu ar trebui sa ii lipseasca. Opalul natural este o piatra semipretioasa, dar ar putea fi inclus si printre cele pretioase, alaturi de diamant, safir, smarald si rubin.

 

Doua pietre de opal nu pot fi niciodata identice si tocmai de aceea orice bijuterie va fi unica. Reflexiile sale irizate si fascinantul joc de culori generat de fenomenul de interferenta fac din opal o piatra pe care nu te mai saturi sa o privesti.

Cauti bijuterii din argint cu opal? Trebuie sa stii ca aceasta piatra vine in nuante deosebite si ca va fi greu sa te hotarasti la una singura. Poate fi opal cristal, opal alb, negru, dubleta, semi-negru, opal roz, opal negru de cristal sau opal de foc, cu nuante de rosu datorate de continutul ridicat de cupru.

Pe langa frumusetea sa aparte, opalul este o piatra cu proprietati deosebite, despre el spunandu-se ca sporeste puterea de seductie si vindeca sufletul. Este piatra care ii ghideaza pe cei rataciti spre stabilitate si identitate, este asociata iubirii, pasiunii, dorintei si erotismului.

Opalul are un efect de stabilizare emotionala asupra celor care il poarta, dar in acelasi timp intensifica sentimentele si alunga inhibitiile; protejeaza cuplurile, paleste in prezenta dusmanilor si isi intensifica nuantele in prezenta unui prieten adevarat.

Podoabe deosebite cu opal gasesti in colectia Accent Bijuterii, fie ca te afli in cautarea unor piese care sa iti completeze caseta de bijuterii, fie ca vrei sa faci un cadou cu gust unei persoane importante din viata ta.

Povestea noastră a început acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci și până în prezent, am clădit ceea ce astăzi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. În prezent, fidelitatea clienților noștri dovedește faptul că după atâția ani, bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere.

Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare