Accesorii

#bijuterii sfanta maria #la femme coquette #pietre pretioase #aur #argint #bijuterii

O bijuterie, cel mai frumos cadou de Sfanta Marie

Alegerea cadoului potrivit pentru o femeie este intotdeauna o misiune dificila. Dar cum tuturor doamnelor si domnisoarelor le plac bijuteriile se pare ca sarcina se mai usureaza putin. Trebuie doar sa te hotarasti ce anume sa cumperi: o bratara, un colier, un inel sau un set complet.

Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa decizi ce e mai potrivit sa ii faci cadou unei femei dragi de sarbatoarea Sfintei Maria:

Pentru femeia-copil

 

Exista o multime de tipuri de femei. Unele ultra-serioase, altele super-copilaroase. Si mai exista mama. Femeii care inca vrea sa se pastreze tanara, care nu vrea sa se maturizeze i-ai putea cumpara, evident, bijuterii jucause. Cum ar fi un colier cu pandantiv in forma de ciuperca. E realizat din argint si e simplu, delicat asa ca ii va fi foarte usor sa il asorteze la o multime de tinute. Il gasesti pe site-ul lafammecoquette.ro la pretul de 155 de lei.

 

Daca vrei ceva mai stralucitor, atunci alege un set cu cercei si pandantiv in forma de note muzicale. Bijuteriile sunt realizate din argint si cristale albe. Il comanzi de pe site-ul magazinului La Femme Coquette si primesti setul intr-o cutiuta cadou, insotit si de un certificat de garantie, astfel incat cadoul sa fie complet.

Pentru femeia romantica

 

Daca femeia pe care o sarbatoresti de Sfanta Marie este una romantica sau daca vrei sa ii oferi un cadou cu mesaj atunci cel mai bine ar fi sa alegi un set format din cercei si pandantiv in forma de inimi, decorate cu cristale rosii.

Un cadou pretios si elegant, dar care ii va placea cu siguranta la nebunie este acest set din argint cu multe pietricele stralucitoare din zircon albe. Este un set-bijuterie deosebit, potrivit pentru o ocazie speciala cum ar fi ziua de Sfanta Maria. Se poate purta mai ales la o rochita eleganta, de seara. Setul cuprinde cercei si colier, cu o lucratura fina si deosebit de eleganta.

Pentru mama

 

Evident, orice bijuterie ii daruiesti mamei trebuie sa aiba acel aer de seriozitate care o definteste. De aceea, lafammecoquette.ro iti propune in colectia de toamna 2015 o serie de accesorii perfecte pentru cea care ti-a dat viata. Spre exemplu, un colier din perle naturale albe. Foarte elegant, colierul din perle de diferite dimensiuni se va aseza perfect la gatul mamei. Pentru ca il primesti deja ambalat intr-o cutiuta cadou va fi mult mai simplu sa il oferi.

 

Dar poti alege la fel de bine si un inel din argint cu piatra de jad albastra. Culoarea intensa, spectaculoasa a pietrei de jad ii va placea foarte mult mamei sau soacrei.

Pentru femeia sofisticata

 

Nici cand ai de a face cu o femeie ultra-rafinata, sofisticata, misiunea alegerii unui cadou de Sfanta Maria nu este mai simpla. Noroc cu bijuteriile La Femme Coquette care te scot din orice incurcatura. Alege, spre exemplu, aceasta bratara fixa, din argint rodiat, decorata cu pietricele mici transparente din cubic zirconia.

 

O pereche de cercei din argint, cu trandafiri rosii pot fi alt cadou perfect pentru o femeie pretentioasa. Acesti cercei sunt accesorii rafinate pentru o tinuta de seara, motiv pentru care nu ar trebui sa lipseasca din cutia cu bijuterii a niciunei doamne.

Cand vrei sa faci un cadou, viziteaza magazinul online lafemmecoquette.ro. Vei gasi aici o multime de accesorii potrivite pentru orice ocazie. Le poti cumpara pentru tine sau le poti oferi in dar. Indiferent ce alegi, toate bijuteriile La Femme Coquette vin insotite de certificatul de garantie si calitate. Intra acum pe lafammecoquette.ro si nu rata promotiile toamnei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului