Accesorii

#nike huarache #nike #pantofi sport

Nike Huarache - pantofii sport performanti cu design retro

Pantofii sport au depasit de multa vreme granitele salii de sport si sunt integrati in tinute diverse, de la cele casual, pana la outfiturile elegante. Pentru a crea tinute de calitate, ai nevoie de pantofi sport care apartin brandurilor mari. Din aceasta categorie face parte si Nike, care pune la dispozitia clientilor modele pentru toate gusturile.

 

Unul dintre cele mai cunoscute modele de sneakersi este Nike Huarache, cu un design, retro, iconic si indraznet. Acest model este extrem de versatil si de cool, potrivit pentru toate varstele. Afla tot ce trebuie sa stii despre Nike Huarache, din articolul pe care ti l-am pregatit.

Nike Huarache iti ofera un look modern

Moda urbana a fost schimbata in anul 1991, atunci cand Tinker Hatfield a proiectat un alt tip de pantofi de alergare. Asa a aparut modelul Nike Huarache, pantofi sport care nu semanau cu alte modele existente pe piata la acel moment.

Designerul acestui model de pantofi sport a pus in scena o versiune minimalista, care a atras atentia atat amatorilor de streetstyle, cat si sportivilor de performanta. Nike Huarache a ramas in topul pantofilor sport pana in ziua de azi, iar printre cele mai cunoscute colectii se numara Nike Air Huarache Run, Nike Air Flight Huarache, Nike Air Huarache si Nike Air Huarache Light.

Nike Huarache reprezinta calitate si confort

Nu doar designul este cel care scoate in evidenta pantofii sport Nike Huarache, ci si calitatea si confortul pe care le ofera. Talpa cu perna de aer iti ofera comoditate in timpul mersului, iar pantofii nu iti pun presiune pe picior. In plus, talpa adidasilor Nike Huarache vine insotita de un strat de cauciuc, care previne alunecarea.

Spre deosebire de alte modele, designul Huarache intrece asteptarile oricarui purtator. Majoritatea modelelor de pantofi Huarache sunt unisex, potriviti pentru orice varsta sau in combinatie cu orice tinuta. Fie ca alegi nuante clasice, neutre sau colorate, Nike Huarache arata impecabil.

Tinute in care poti purta Nike Huarache

Pantofii Nike Huarache arata excelent atat cu jeansi, fuste, costume sau pantaloni scurti. Iata cateva outfituri in care poti asorta sneakersii Nike Huarache!

Ai o pereche de Nike Huarache in colectia de pantofi? Poarta-i alaturi de o fusta, un top simplu si un rucsac, pentru un look casual chic impecabil. Aceasta este o combinatie simpla dar foarte moderna, care avantajeaza orice silueta.

Vrei sa porti un costum de inspiratie masculina si nu stii ce incaltaminte sa alegi? O astfel de piesa vestimentara arata excelent alaturi de adidasi Nike Huarache, in nuante pastel sau in nuante intense, in functie de rezultatul pe care ti-l doresti.

Nu in ultimul rand, poti compune o tinuta cool si relaxanta cu ajutorul unei perechi de jeansi si sneakersi Nike Huarache. Alege un hanorac oversized si o blana colorata, cu ajutorul carora sa compui o tinuta perfecta pentru sezonul rece. Blana artificiala poate fi inlocuita cu o geaca din fas colorata, care sa evidentieze aspectul ludic al tinutei.

Pantofii sport Nike Huarache nu mai au nevoie de nicio prezentare! Sunt extrem de comozi, versatili si pot fi purtati indiferent de sezon. Fie ca esti adepta rochiilor, a fustelor sau a pantalonilor, sneakersii Nike Huarache sunt vedetele sezonului!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/VRK4bIBHo1E

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului