Accesorii

#accesorii argint #mysterylines #bijuterii argint #bijuterii

Mysterylines, bijuteriile unicat care dau un aer sofisticat oricarei tinute

Bijuteriile au fost aproape intotdeauna un accesoriu preponderent feminin. Doamnele si domnisoarele au simtit mereu nevoia sa isi infrumuseteze chipul si trupul purtand cercei, coliere, bratari sau inele. Toate au avut rolul de a evidentia anumite trasaturi fizice, dar si de a individualiza personalitatea fiecaruia. Cu atat mai mult femeile adora bijuteriile unicat, care le fac sa straluceasca doar pe ele. 

“Bijuteriile sunt cu siguranta cele care fac diferenta in stilizarea unei tinute.  Ele exprima personalitatea celei ce le poarta si au puterea de a transforma nu numai look-ul, ci intreaga stare de spirit”, este de parere Mariana Romanica, consultant de imagine.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care doresc sa fie unice si prin ceea ce poarta, Mysterylines a lansat o gama de bijuterii lucrate manual, care dau clasa tinutelor. Bijuteriile sunt realizate din argint cu o puritate de 92,5% si din pietre pretioase si semipretioase si sunt, in mod evident, piese unicat, tocmai pentru ca sunt realizate manual.

O pereche de cercei cu piatra de onix negru iti va conferi stil si rafinament, cu atat mai mult cu cat este o bijuterie lucrata manual. Argintul este un metal elegant, deloc opulent, care asigura o delicatete aparte. Cu o astfel de pereche de cercei unicat, cum sunt cei din colectiile Mysterylines, o tinuta de seara sau una pentru un eveniment de zi va capata un aer romantic si nu va mai necesita alte accesorii care sa o evidentieze.

“Moda anului 2018 scoate in evidenta bijuteriile prin anularea tuturor regulilor, permitandu-ne astfel sa purtam  bijuteriile preferate in tinute creative, indiferent de momentul zilei sau de locatia in care ne aflam. Culoarea anului – ultra violet – se va regasi cu preponderenta in bijuterii, reprezentata mai ales de materiale naturale si in special de cristale. In 2018, vedeta este cu sigurata piatra de ametist”, mai spune consultantul de imagine Mariana Romanica.

Combinatia dintre argint si piatra de ametist este de o delicatete rara, cu atat mai mult cu cat cerceii Mysterylines sunt lucrati manual, de bijutieri consacrati, care au pus toata pasiunea si priceperea in conceperea acestor piese unicat. Piatra violacee, translucida, confera o aura de mister cu care fiecare femeie isi doreste sa se inconjoare. O pereche de astfel de cercei e ideal de purtat la intalniri romantice, cu tinute elegante si coafuri si machiaje simple, intrucat accesoriul acesta subliniaza perfect feminitatea.

“Pentru femeia societatii mileniste, valoarea unei bijuterii sta astazi atat in frumusetea ei estetica, dar si in puterea simbolistica pe care o are. Tocmai de aceea, delicatetea si misticismul care inconjoara cristalele au transformat acest tip de bijuterii in piese must have. Ele sunt intruchiparea feminitatii, datorita transparentelor subtile si a calitatii de talisman cu care sunt investite”, completeaza Mariana Romanica.

Mysterylines propune o gama variata de bijuterii, de la cercei si inele, pana la bratari si coliere, toate fiind unicat. Toate sunt disponibile in magazinul online al brandului. Te poti bucura acum de un astfel de accesoriu stilat achizitionandu-l cu o reducere consistenta. Mysterylines ofera 14 vouchere in valoare de 50 de lei care pot fi obtinute zilnic, in urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a site-ului acasa.ro, aici!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare