Accesorii

#ochelari soare #ochelari #ochelari de soare

Modele deosebite de ochelari de soare

Ochelarii de soare un accesoriu esential, mai ales in timpul sezonului cald. Asa ca an de an, designerii lanseaza noi modele de ochelari de soare, astfel incat sa avem de unde alege perechea potrivita stilului nostru vestimentar. Insa, de-a lungul timpului, cateva modele de ochelari de soare s-au remarcat prin design-ul lor deosebit, asa ca iata care sunt acestea!

Ochelarii de soare supradimensionati

Ochelarii de soare supradimensionati vor ramane mereu in trend, asa ca nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba in aceasta vara. Cand vorbim despre ochelari de soare supradimensionati, ne referim atat la cei cu rame cu ovale, cat si la cei cu rame rotunde in stilul Jackie Ohh. In general, ochelarii de soare Dolce&Gabbana sunt supradimensionati, iar acestia se potrivesc tinutelor extravagante. Insa, acestia pot fi si elementul cheie, care va scoate din anonimat o tinuta simpla.

Ochelarii de soare tip fluture

Ochelarii de soare tip fluture fac parte din categoria ochelarilor de soare supradimensionati, insa, ramele lor au un aspect elegant, asemanator aripilor de fluture. In general, acestia se potrivesc tinutelor office, dar si tinutelor elegante, iar printre celebritatile care poarta un asemenea model de ochelari se numara si Jennifer Lopez si Kim Kardashian.

Ochelari de soare tip oglinda

Ochelarii de soare cu lentilele tip oglinda vor atrage intotdeauna atentia, fiind extrem de populari, mai ales in randul tinerilor. Cu lentile simple, colorate sau cu accente aurii, ochelarii de soare tip oglinda sunt perfecti pentru cei care vor sa iasa in evidenta si isi doresc un accesoriu unic. Avand lentile cu efect de oglinda, acesti ochelari iti ascund ochii si iti confera o nota de mister. In plus, acestia pot fi purtati atat cu tinute casual, cat si la ocazii speciale. Iar daca vrei sa atragi toate privirile, atunci poti incerca lentile in nuante de galben electric sau roz.

Ochelarii de soare retro

Ochelarii de soare de inspiratie vintage sau retro sunt in continuare la moda, chiar si in 2021. Acestia ofera un farmec unic oricarei tinute si pot fi purtati oricand, indiferent de ocazie sau anotimp. In general, acesti ochelari de soare sunt unisex si se gasesc intr-o mare varietate de culori si forme, mai ales in targurile de antichitati. Daca vrei sa readuci inapoi trendurile anilor ‘80 si te regasesti in acest stil, prin piesele si accesoriile pe care le porti, atunci poti opta pentru o pereche de ochelari de soare retro. Daca te pregatesti pentru sezonul festivalurilor si vrei ca ochelarii tai de soare sa fie accesoriul statement care va atrage toate privirile, iti recomandam o pereche de ochelari vintage, care se vor potrivi perfect in acea atmosfera.

Ochelarii de soare sport

Ochelarii de soare sport au devenit populari datorita filmului Matrix. Acestia sunt confectionati din materiale mult mai rezistente, avand un design special creat pentru diverse activitati. Fie ca alegi sa ii porti atunci cand joci golf sau cand te plimbi cu bicicleta, acesti ochelari sunt perfecti pentru o multime de sporturi. Insa, ochelarii sport pot fi asortati si cu diferite tinute casual, iar ca sursa de inspiratie o poti avea pe Rihanna, care poarta adesea acest model de ochelari.

Ochelarii de soare cat-eye

Ochelarii de soare cat-eye au fost intotdeauna la mare cautare, iar in fiecare an, designerii lanseaza noi modele, cu diferite lentile, sau cu rame decorate excentric. Ochelarii de soare cat-eye oversized sunt perfecti pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un look extravagant si classy. In general, acestia sunt potriviti pentru persoanele cu fata patrata sau in forma de inima, deoarece trasaturile lor faciale vor fi cel mai bine evidentiate de un astfel de model de ochelari.

Asadar, acestea sunt o parte dintre cele mai interesante modele de ochelari de soare care vor ramane mereu in trend, indiferent de sezon. Fie ca optezi pentru o pereche de ochelari D&G oversized sau pentru o pereche de ochelari de soare tip cat eye, oricare dintre aceste modele va fi perfect pentru un look reusit de vara.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/MsQscy98_wI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului