Accesorii

#manusi #maini

Manusi cu stil pentru vacanta de iarna

Chiar daca face ravagii asupra pielii, vremea rece aduce si un avantaj: ocazia de a purta elegante care sa te protejeze de frig si sa-ti completeze look-ul in lunile de iarna.

Manusile nu mai sunt de mult timp doar o necesitate, fiind un element important de stil. Daca planuiesti o vacanta in aceasta iarna, poti sa-ti completezi tinuta cu o pereche de manusi trendy.

Din colectiile de iarna ale unor case de moda ca Givenchy , Versace si Yves Saint Laurent nu au lipsit, in acest an, manusile lungi si elegante, care iti pot completa perfect tinuta.

Sursa foto: Womenade.org

Manusile de piele raman standardul si in acest an, dar poti alege si dintre modele create din lana sau blana de oaie, in functie de look-ul pe care vrei sa il obtii.

Designerii au propus pentru aceasta iarna stiluri diferite de manusi, dar, daca vrei sa fii intotdeauna in pas cu moda, manusile lungi sunt alegerea perfecta.

Alege-ti manusile in functie de modul in care le vei folosi. Daca vrei ca manusile tale sa-ti completeze stilul si nu doar sa-ti incalzeasca mainile, in acest sezon poti gasi perechea de manusi perfecta pentru garderoba ta.

Sursa foto: Womenade.org

Fie ca e vorba de manusi uni sau cu print-uri de animale, de manusi sau cu elemente decorative, uita de negru in acest sezon si accesorizeaza o pereche de manusi colorate cu tinuta ta preferata.

Daca singura cerinta pe care o ai de la .

Sursa foto: Matchesfashion.com

In cazul in care vrei sa folosesti manusile zi de zi, alege o pereche care sa se potriveasca bine pe mana ta. Chiar daca arata foarte bine, manusile foarte mari sau grele sunt mai potrivite pentru sau pentru sporturile de iarna.

Nu combina manusile lungi cu sport. Ele pot fi accesorizate cel mai usor cu haine de iarna si jachete elegante.

Sursa foto: ASOS.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare