Accesorii

#arome de cires #L’Occitane #cires #primavara

Intampina primavara cu arome proaspete de cires de la L’Occitane

L’Occitane en Provence intampina venirea primaverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale – o explozie de arome proaspete, de celebrare a renasterii si a naturii. Evenimentul este marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni, locul unde clientii vor putea patrunde pentru cateva clipe intr-un colt de atmosfera plina de aromele magice provensale consacrate.

Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L'OCCITANE aduce un omagiu frumusetii florilor de cires si parfumului lor delicat si feminin ce vesteste primavara. Moleculele de aroma, obtinute pentru prima data prin extractie la temperatura scazuta, pastreaza secretul unui parfum spontan care celebreaza reinnoirea naturii intr-o ploaie de miresme vibrante si scanteietoare.

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

1. Apa de toaleta 50 ml - elibereaza la inceput note de varf minunate de bergamota si mandarina; notele de mijloc dezvaluie accente de flori de cires alaturi de tradafir si violete, iar apoi se topesc in note de baza subtile de mosc.

2. Gel de dus 250 ml - notele vibrante de floare de cires sunt dezvaluite in momentul dusului, cand gelul elibereaza un ingredient activ care curata delicat si protejeaza pielea.

3. Lapte de corp 250 ml - este ca o atingere de petale, lasand pielea catifelata, hidratata si invaluita intr-un parfum fructat floral, scanteietor.

4. Crema de maini 30 ml – imbogatita cu unt de Shea, confera hidratare si netezire mainilor, iar formula sa non-grasa este absorbita imediat.

DESPRE L’OCCITANE

Prezenta pe piata din Romania inca din anul 2005, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala si testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor si a utilizat ingrediente certificate A.O.C. Aceasta emblema indica faptul ca, ingredientele ce stau la baza obtinerii produselor respective fac parte din culturi selectionate si reprezinta o garantie a calitatii constante si superioare a produselor.

In prezent, reteaua L’Occitane numara 7 magazine dedicate (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi), peste 30 spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sinaia, Sibiu, Braila, Galati, Cluj, Tg Mures, Baia Mare, plus magazinul online loccitane.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare