Accesorii

#bijuterii chihlimbar #bijuterii argint #chihlimbar #bijuterii murano. cutie foto #accent bijuterii

Indrazneste sa iesi din tipare! Bijuterii atipice pentru zilele de primavara

Primavara este anotimpul exploziei de culori, al pastelurilor caldute si diafane pe care parca le poti respira. Verdele ierbii ce se regenereaza dupa iarna si al frunzelor crude ale pomilor, albul pufos al copacilor in floare, rozul, galbenul, lila-ul sunt peste tot in jurul nostru, in natura si in tinute. Daca spectacolul primaverii se desfasoara dupa un scenariu bine stabilit, care ne incanta simturile in fiecare an, o schimbare in ceea ce porti poate fi ruperea de ritm care sa te scoata in evidenta.

 

Specialistii institutului Pantone au inclus printre culorile primaverii 2021 nuanta Rust, un maro inspirat din culoarea pamantului si a frunzelor de toamna, deloc caracteristic acestui sezon, dar care poate fi tocmai acea pata de culoare care te scoate in evidenta.

Rust se asorteaza perfect cu culorile vedeta ale anului 2021, illuminating yellow si ultimate grey, si este o nuanta ce poate fi introdusa in outfitul zilnic prin intermediul bijuteriilor si al altor accesorii.

Bijuterii cu chihlimbar pentru o stralucire aparte

Piatra a soarelui sau aurul norocului, chihlimbarul este o piatra care pe vremuri era mai scumpa chiar decat aurul, deoarece era un simbol al nobletei. Nuantele sale de galben, portocaliu, brun roscat si chiar negru, impletite si amestecate intr-un mod ce atrage toate privirile, fac din chihlimbar o piatra de o frumusete aparte si cu o caldura irezistibila.

Poarta bijuterii din argint cu chihlimbar fie la o tinuta office, fie cu un outfit lejer, atunci cand iesi la o plimbare si cu siguranta vei reusi sa intorci multe capete.

Despre chihlimbar se spune ca are efecte terapeutice uimitoare, in special in cazul durerilor articulare si al reumatismului; in plus, acesta ofera echilibru energetic, aducand calm, forta si echilibru persoanelor care il poarta.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021, iar nuanta Rust o regasesti in mai multe pietre deosebite.

Cornalina, o piatra surprinzatoare ca un apus de foc, sau cuartul fumuriu sunt si ele alegeri inspirate atunci cand vrei sa adaugi un strop de toamna in tinutele tale primavaratice, la fel si bijuteriile cu hesonit, ochi de tigru sau piatra soarelui.

Fa-ti un cadou deosebit in aceasta primavara sau alege o bijuterie in tendinte pentru o persoana draga pe care o aniversezi sau care pur si simplu merita o atentie. De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Sursa foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare