Accesorii

# sfaturi alegere incaltaminte #cum sa alegi incaltamanintea #alegerea incaltamintei

Incaltaminte de calitate: o investitie buna pentru garderoba ta

Alegerea unei perechi de incaltaminte comode, rezistente si elegante deopotriva poate fi un avantaj pentru majoritatea tinutelor din garderoba ta, indiferent daca abordezi un stil clasic, casual, business sau semi-formal. Totodata, iti poate oferi un plus de confort si stare de bine. Printre cele mai indragite stiluri de pantofi sunt cei sport: adidasii, sneakersii si tenisii.

Alaturi de designul si confortul oferit, este indicat sa alegi o pereche de incaltaminte de calitate pentru garderoba ta. Daca vrei sa stii care sunt caracteristicile si avantajele unui pantof sport bun, atunci vezi informatii urmatoare!

Brandul

Desi multi considera ca brandul nu conteaza, ei bine acesta conteaza! Daca o companie exista pe piata de foarte multi ani, si-a creat notorietate si prezinta publicului modele noi, cu siguranta ar trebui sa iei in calcul aceasta caracteristica. 

De exemplu, brandul legendar Adidas continua sa raspunda dorintelor clientilor, astfel a aparut colectia Adidas NMD ce ofera piciorului tau un sentiment de libertate si eleganta deopotriva, iar intregului tau outfit un look chic si trendy!

Materialul

Vei simti imediat un material de calitate spre deosebire unul mai slab. Exista sneakersi din imitatie de piele, piele, piele ecologica, piele intoarsa, textil, panza sau materiale artificiale care imita primele categorii. Daca vei alege o pereche de incaltaminte cu un material rezistent, atunci cu siguranta aceasta va fi mai puternica impotriva zgarieturilor si loviturilor, dar si cu o durata de viata mai mare.

Totodata, daca vrei un material de calitate si prietenos cu mediul inconjurator, atunci va trebui sa discuti cu personalul de magazin sau sa cauti mai multe informatii despre perechea respectiva. Tine minte totusi ca un pantof sport din material eco-friendly va fi usor de gasit la brandurile cu renume, in defavoarea celor no-name.

Cumpara marimea potrivita

Chiar si daca este cu jumatate de numar mai mic sau mare fata de marimea piciorului tau, pantofii nu iti vor mai oferi confortul de care ai nevoie pentru a-ti desfasura fara probleme activitatile zilnice. Din contra, exista posibilitatea ca acestia sa-ti cauzeze rani la picioare, precum basici, zgarieturi sau alte inflamatii si iritatii.

Este important sa probezi pantofii sport inainte de a-i cumpara, iar daca ai dat comanda online, atunci este indicat sa ii returnezi. Pe Footshop.ro vei gasi numeroase modele de sneakersi, dar si o gama extinsa de culori si masuri, potrivite doar pentru tine!

Fii in pas cu moda

Daca un pantof sport este in trendul celor mai indragite modele de incaltaminte, asta nu inseamna ca ti se va potrivi si tie. Poate nu iti place stilul sau nu ti se potriveste modelul bine pe piciorul tau. 

Cu toate acestea, nu trebuie sa te rezumi la un singur model, ci vizualizeaza intreaga colectie. Cine stie, poate chiar te vei indragosti de unul dintre cele mai noi modele de tenisi! La polul opus, daca preferi incaltamintea sport clasica, atemporala si mereu in top, atunci nu trebuie sa iti faci probleme de noile cerinte fashion!

Activitatea fizica

Sneakersii de calitate sunt ideali pentru o garderoba pe care te poti baza, insa tine minte ca inainte de toate, trebuie sa iti placa tie si sa ii folosesti! Ia in considerare activitatile tale zilnice: jobul, excursiile, sporturile pe care le practici: ciclism, jogging, sala de fitness, etc., sau plimbarile lejere in parc sau la terasele din centrul orasului. Daca simti ca un model nu se pliaza pe nevoile si gusturile tale, atunci incearca alt design pana cand il vei gasi pe cel potrivit!

Atunci cand vrei sa-ti imbogatesti garderoba cu o pereche de incaltaminte sport de calitate, asigura-te ca nu cumperi primul model care-ti fura ochii, ci incearca sa vezi si alte stiluri. De abia apoi compara-le si ia-l pe cel mai bun!

Sursa foto: Unsplash.com
 
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare