Accesorii

#ceasamania #accesoriu #ceas #bratara

In loc de bratara!

 

 

 

Din punct de vedere al accesorizarii mainile sunt un element important de care nu puteti uita, asadar in fiecare tinuta si look pe care alegeti sa-l adoptati este important sa va ganditi si la accesorizarea mainilor, dat fiind ca pana la urma atunci cand faci cunostinta cu o persoana acestea sunt cele ce ies la inaintare.

 

De cele mai multe ori atunci cand ne gandim la accesorizarea mainilor, ne gandim la bratari inele si cam atat, insa exista atat de multe alte elemente pe care le putem folosi, tine doar de imaginatia si de indrazneala pe care fiecare o are.

In loc de bratari sau pe langa bratari ai putea foarte bine sa optezi pentru un ceas fashion, care se potriveste atat cu stilul tinutei pe care o adopti cat si cu restul accesoriilor pe care le porti pe mana.

 

Toate accesoriile pe care le porti vor arata foarte bine daca optezi pentru niste unghii colorate, asta in timpul sezonului calduros, iar pe timp de iarna poti opta foarte bine pentru niste unchii de culoare neagra, sau o culoare inchisa dar contrastanta totusi cu restul accesoriilor. Nu este gresit daca optati pentru o manechiura french, insa nu va mai avea acelasi efect in comparatie cu cele colorate.

 

Este important sa alegeti acele ceasuri potrivite atat cu tinuta cat si cu restul accesorilor. Pentru o tinuta deschisa la culoare ceasul trebuie sa fie asemeni, asadar puteti opta pentru un ceas cu o curea din piele deschisa ca si culoare sau pentru un ceas cu o curea bratara in nuante de auriu sau argintiu.

 

Atunci cand va alegeti un ceas este foarte importanta de asemenea dimensiunea ceasului, cadranul ceasului nu trebuie sa depaseasca niciodata incheietura mainii.

Pentru tinutele elegante este recomandat sa optati pentru un ceas mai mic, de preferat fara multe alte bratari la mana, decat daca se potrivesc foarte bine si daca materialul este acelasi, asadar daca aveti un ceas in nuante de argintiu cu rosegold combinate, puteti avea cateva bratari pretioase arginti, insa ceasul trebuie sa fie unul destul de simplu.

 

Atunci cand va achizitionati un astfel de ceas fashion este important sa o faceti dintr-un loc de incredere, pentru a putea fi sigur de originalitatea ceasului.

Un site potrivit pentru acest gen de cumparaturi este Ceasmania.ro, site-ul oficial celor de la Guess Romania, unde veti gasi ceasuri marca Guess si multe alte brand-uri de ceasuri.

 

Ceasurile Guess sunt intradevar ceasuri fashion si se pot integra in diferite tinute, datorita modelelor diverse in care sunt dispuse, atat ceasurile de dama cat si cele din categoria ceasuri barbatesti.

 

Alte accesorii pentru care poti opta sunt inelele, dar haideti sa uitam de acele inele clasice, nu ezitati sa optati pentru inele putin mai extravagante, sau acele inele mici care sunt dispuse cate doua pe acelasi deget. Daca sunt potrivite stilului tau nu ezita sa le incerci pentru ca sunt de mare efect. Tot la Guess Romania pe site puteti gasi inele care mie una mi-au atras atentia, si care pot fi purtate pe post de accesoriu cu anumite tinute.

 

In sezonul rece si nu numai, accesoriul cel mai des intalnit sunt manusiile din piele, o foarte buna alegere, insa daca vreti sa diferentiati de ceilalti, va puteti juca cu aspectul acestora, si le puteti personaliza cu diferite brose, capse etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare