Accesorii

#meli melo #promotie #accesorii #bijuterii #cercei #geanta #moda #stil #curea

Iepurasul iti aduce reduceri la accesoriile Meli Melo Paris

In perioada 29 martie – 10 aprilie 2010, cadourile de iepuras au un singur nume: Meli Melo – Paris. Produsele din colectia noua, tema “Le Rythme du desir” pot fi achizitionate acum la preturi speciale .

Traditia de Paste spune ca trebuie sa intampini sarbatoarea intr-o tinuta noua. Acum, Meli Melo iti ofera un motiv in plus pentru a-ti innoi garderoba: discount de 50% la bijuteriile si accesoriile fantezie din tema “Le rythme du desir”. Nu mai sta pe ganduri si cumpara pentru tine si pentru femeile dragi tie cadouri in tendinte.

Discount-ul se aplica numai la produsele semnalizate in reteaua de magazine Meli Melo – Paris sau online, pe www.melimelo.ro. Pentru a-ti face o impresie mai clara asupra promotiei Meli Melo, iata cateva oferte:

 

Geanta

 

Confectionata din piele ecologica, aceasta geanta oferita de Meli Melo este ideala pentru a intampina primavara cum se cuvine. Mare si incapator, acest accesoriu te scapa de griji atunci cand observi ca in geanta ta cea veche nu mai incape niciun ac, la cat de burdusita este. Pe langa aceasta, rozul este una dintre culorile - vedeta ale acestui sezon, ca atare vei obtine garantat un look in tendinte. Geanta  Meli Melo Paris are doua curele pe partea din fata, un model punctat si marginile in zig-zag. Bretelele sunt scurte, cu accesorii metalice rotunde, la baza. Pret: 49.99 lei.

 

Cercei

 

Rotunzi si delicati, aceasta pereche de cercei oferita de Meli Melo Paris este perfecta pentru o iesire in parc intr-o zi insorita de primavara alaturi de iubit. Foarte romantici si feminini, acesti cercei in forma de floare si fluturas, amintesc de inocenta si frumusetea tineretii.  Pret: 9.99 lei.

 

Curea

 

Din piele naturala, avand model cu floricele si catarama metalica ovala, aceasta curea oferita de Meli Melo intregeste perfect o tinuta primavaratica. Opteaza sa o porti cu o rochie in clos stil Audrey Hepburn , pentru un plus de feminitate si delicatete.  Pret: 29.99 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului