Accesorii

#sccesorii #stil

Idei de accesorii care te vor transforma intr-o prezenta de invidiat in orice circumstanta

Din cand in cand, fiecare dintre noi ne vedem nevoiti sa fim partasi la diferite evenimente, care mai de care mai importante si unde se preteaza sa adoptam tinute impresionante, care sa ne scoata din anonimat. Acest lucru nu este o regula desigur, ci este mai degraba o dorinta a fiecaruia dintre noi de a ne afirma si de a atrage privirile curioase ale celor din jur. De cele mai multe ori, atentia noastra se indreapta strict inspre produsele vestimentare, astfel ca toate celelalte aspecte sunt  trecute pe un plan secundar. Aici includem desigur si accesoriile, fara de care cu dificultate am putea vorbi despre tinute complete si extravagante, care sa ne faca cinste. Accesoriile, in impresionanta lor diversitate sunt cele care pot face o diferenta uriasa intre o tinuta deosebita si una banala, care nu se diferentiaza prea mult de toate celelalta. In materie de accesorii, in prezent putem spune ca avem la dispozitie posibilitati nenumarate, insa exista totusi caetva care ne pot ajuta sa aducem un plus de estetica roicarei tinute, accesorii despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

 

Accesorizarea inspirata a unei tinute este departe de a fi un lucru simplu avand in vedere ca nu vom putea alege ceasuri, genti, pantofi, palarii sau orice alte accesorii la intamplare atunci cand ne dorim o tinuta de efect. Cu toate acestea insa nu trebuie sa renuntam nicio secunda din a ne dori mai mult de la noi si mai ales de la tinutele noastre. Pentru fiecare dintre noi exista o tinuta perfecta, daca vom invata sa trecem exigentele prin filtrul personal si nu prin cel al tendintelor actuale. Iata asadar cateva idei de accesorii care nu ar trebui sa iti lipseasca si care te vor ajuta sa construiesti o tinuta demna de orice eveniment.

Ceasul de mana

Unul dintre cele mai indragite accesorii la care putem apela in momentul in care ne dorim o tinuta de exceptie este fara doar si poate ceasul de mana. Gratie faptului ca in prezent putem regasi o multitudine de modele de ceasuri de dama, la acest capitol lucrurile ar trebui sa fie destul de simple. Ceasurile de mana sunt insa mai mult decat niste simple accesorii daca tinem cont de faptul ca acestea reusesc sa impleteasca foarte bine estetica si utilitatea.

Geanta

Gentile sunt adesea considerate drept unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor avand in vedere ca acestea rareori participa la evenimente fara a avea alaturi o geanta care sa le completeze tinutele alese. Gentile pot imbraca in prezent o varietate de forme, culori si materiale, astfel ca vei putea cu usurinta sa le asortezi cu tinutele tale elegante sau cu cele casual.

Parfumul

Desi parfumul nu este un accesoriu prorpiu-zis, avand in vedere ca el nu este la vedere, trebuie totusi sa admitem faptul ca sunt foarte rare situatiile in care parasim locuinta fara a utiliza un parfum. Chiar daca parfumul nu este un accesoriu care aduce un aport estetic direct unei tinute, el este totusi unul dintre acele detalii care se simt si care pot influenta modul in care ne percep cei din jur. Un parfum poate spune o multime de lucruri despre tine si despre personalitatea ta, asadar alege-l cu mare atentie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului