Accesorii

#parfum #editie limitata #giulia nahmany #lansare parfum #basic diamonds #gold parfume

Giulia Nahmany lanseaza de sarbatori noua colectie BASIC DIAMONDS si parfumul GOLD PERFUME in editie limitata

ADVERTORIAL

Giulia Nahmany, nume de marca in industria de frumusete, intampina sarbatorile de iarna cu un eveniment exclusivist, adresat iubitorilor de frumos, dornici de o experienta completa de stil. Distinsa vedeta si femeie de afaceri lanseaza marti, 18 decembrie, noua colectie de bijuterii cu diamante "Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany" si noul parfum "Gold Perfume Limited Christmas Edition" semnat de acelasi brand prestigios.

Sarbatorile de iarna de anul acesta prind o stralucire aparte, prin evenimentul exclusivist BASIC DIAMONDS & GOLD PERFUME by Giulia Nahmany programat sa aiba loc marti, 18 decembrie 2012, in Bucuresti. Figura iconica din domeniul fashion&beauty Giulia Nahmany a pregatit o lansare de cinci stele pentru pasionati, a colectiei de bijuterii cu diamante si a parfumului editie limitata, cele mai noi realizari la superlativ ale vedetei.


Femeia de succes Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este o femeie de succes care a reusit sa se afirme ca antreprenor, femeie de afaceri, personalitate de televiziune si cantareata.



In anul 2008, pasiunea Giuliei pentru frumusete si lumea afacerilor, dar si pregatirea antreprenoriala temeinica, au ajutat-o sa deschida prima Academie de Makeup din Romania, urmand ca apoi sa obtina franciza pentru a crea Academia de Makeup Giulia Nahmany&Fleurimon-Paris, scoala pariziana de reputatie internationala.

Trei ani mai tarziu, Giulia a inregistrat un succes notabil cu lansarea liniei de bijuterii cu pietre originale Swarovski lucrate manual in Israel. Frumoasa vedeta vrea sa intampine anul 2013 cu o noua colectie exclusiva de bijuterii cu diamante care sa combine designul luxuriant modern, cu stilul conservator-chic.

Brandul Giulia Nahmany se extinde si cu o linie de cosmetice cu ingrediente de ultima generatie, imbunatatite cu minerale, vitamine si extracte din plante, uleiuri esentiale si parfumuri unice, care vor fi disponibile in marile magazine ale lumii.


Lansarea BASIC DIAMONDS & GOLD PERFUME

Lansarea BASIC DIAMONDS&GOLD PERFUME va fi un eveniment realmente deosebit, o experienta unica pentru public. Participantii vor simti, in premiera, placerea de a lua parte la o manifestare completa de stil, care flateaza pasiunea femeilor pentru bijuterii si parfumuri, dar si gusturile aparte ale iubitorilor de frumos, lux si calitate.

In cadrul evenimentului din 18.12.2012 va fi lansata linia de Basic Diamonds, precum si primul parfum al Giulia Nahmany, o editie limitata de Craciun, din cadrul liniei de cosmetice GLAM GOLD care urmeaza sa se lanseze in primavara anului viitor.

GOLD  este un parfum exuberant si foarte seducator, a carui nota principala este tuberoza. Parfumul este indicat atat pentru zi, cat si pentru noapte, rezistand pe piele pana la 9 ore. Este un produs de calitate, la un pret accesibil.

Linia de Basic Diamonds a Giuliei Nahmany de diamante se poate achizitiona deja din magazinul de bijuterii al Giuliei Nahmany de pe Calea Victoriei 101.

In preajma sarbatorilor, cadoul Giuliei Nahmany pentru cei cu apetit pentru bijuterii si parfumuri fine nici ca putea fi mai special!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare