Accesorii

#centura #curea #toamna

Ghid vestimentar: cum sa porti centura in sezonul rece

Cu o centura bine aleasa poti schimba complet o tinuta. Afla care sunt cele mai hot centuri si curele in aceasta toamna.

Centura si-a pierdut rolul de accentuare a siluetei. Curelele se poarta acum si sub bust si pe coapse, pentru a finisa stilul personal al fiecarei femei. Centura nu mai trebuie sa fie perfect in ton cu pantofii si geanta, libertatea de alegere lasand loc pentru combinatii reusite.

Afla care sunt cele mai cautate centuri si curele in sezonul rece 2010/2011, pentru a fi la curent cu cele mai hot trenduri.

 

Centura subtire

 

Cel mai important trend al sezonului sunt curelele subtiri. Acestea aduc un detaliu retro in tinutele moderne.

Designerii au folosit in prezentarile de moda curele de toate culorile, insa cele clasice se impun in continuare: negru, maro si bej.

In acest sezon, nu mai exista limite pentru modul in care poti purta centurile. Curelele subtiri pot fi purtate si peste geaca de iarna si chiar peste hainele de blana.

Centurile subtiri au fost folosite in acest an in colectiile Cacharel, Chloe, Nina Ricci, Hermes si Fendi.

Daca simti ca abdomenul plat nu este unul dintre atu-urile tale, poti alege o centura mai lata. Curelele de piele, de calitate buna, sunt intotdeauna la moda.

 

Centura cu funda

 

Centurile si curelele cu funda sunt expresia perfecta a feminitatii. Pentru un look elegant, dar retro alege o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta.

Poti crea chiar tu funde daca ai centuri care iti permit asta. Funda la o centura purtata peste haina de iarna este detaliul perfect care iti completeaza tinuta.

Centurile cu funda au fost prezente pe podium la prezentarile Prada si Dolce & Gabbana.

Poti purta centura in acest sezon peste tricotaje cu modele cat mai reliefate pentru cel mai hot look. Un pulovar larg sau o rochie de lana sunt alegerile perfecte pentru o centura subtire in aceasta iarna.

Centurile pot fi purtate si peste sacouri pentru un look elegant de toamna. In cazul tinutelor office, inchide taiorul, dar pentru un look casual adauga pur si simplu cureaua subtire.

Daca alegi haine in culori neutre , cureaua poate fi pata de culoare care iti completeaza tinuta.

Poti adauga o curea subtire si peste o geanta de piele sau chiar o haina de plana. Evita insa centurile late atunci cand vrei sa iti inviorezi haina de iarna.

Inspira-te din colectiile marilor designeri si alege centura perfecta pentru tine in aceasta iarna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului