Accesorii

#toamna #pantofi #ghete

Ghete si pantofi pentru toamna: must-have-urile sezonului!

Inalt, jos, cu toc stiletto sau chunky... Pantofii, in toate formele lor, ne fac sa visam. Dar care sunt cele mai cool produse de incaltaminte ale toamnei? Raspunsul este greu de dat. Stilistii propun anumite tendinte, noi ne ghidam adesea dupa preferintele sau necesitatile noastre. Indiferent de ceea ce purtam sau preferam, trebuie sa recunoastem insa ca incaltamintea este, in ziua de azi, un cult. Adesea, atunci cand vedem pe un site sau in vitrine, o pereche de pantofi care ne place, aceasta devine obiectul ascuns al dorintelor noastre.

 

Si, pentru ca visarea sa nu dureze prea mult, iar pantoful dorit sa ajunga in posesia noastra, gasirea unui magazin care sa ofere atat incaltaminte diversificata, cat si preturi accesibile tuturor, nu a fost nicicand mai simpla. Asta pentru ca exista Mangata, shop-ul online dedicat dorintelor tale.

Si pentru ca a venit toamna si odata cu ea si necesitatea de a avea incaltaminte noua, Mangata ofera o noua colectie de ghete femei online, intr-o gama deosebita, la preturi foarte, foarte mici. Punem deci deoparte sandalele (cu cateva exceptii) pentru ca suntem gata sa ne umplem garderoba cu ghete dama, cizme, bocanci, adidasi si multe alte produse.

Fie ca doresti talpa joasa sau un toc chic si hiper-feminin, de pe Mangata poti alege ceva care sa ii ofere comoditate si calitate.  Pentru aceasta toamna-iarna 2019, moda pare sa accepte toate stilurile, satisfacand toate gusturile. Cu toate acestea, la o analiza mai atenta, nu este dificil sa identificam anumite tendinte care, in acest sezon, sunt destinate sa domine garderoba noastra. De la tocul patrat pana la talpa chunky care aminteste de anii ‘90, pana la intoarcerea (binevenita?) a incaltamintei cu talpa plata, totul pare sa se poarte in acest nou sezon. Pentru ca moda, asa cum stim, se misca inainte si inapoi in timp, recodificand sugestiile, reinterpretand ideile, reimaginand solutii si devenind o expresie a spiritului vremurilor.

Iata ca ceea ce rezulta este o “galerie” de produse care pare facuta sa viseze. O serie de mici opere de arta pentru a va pune pe picioare. Acestia sunt pantofii si ghetutele minunate ale noului sezon, produse pe care le gasim pe site-ul Mangata.

Ce mod mai bun de a incepe ziua decat cu un pantof nou? Intr-o zi, sa admiri, sa doresti, uneori, de ce nu, sa si cumperi. Fie ca este vorba de dragoste la prima vedere sau de alegeri pe care le chibzuiesti, dragostea pentru ei - pantofii - nu este ceva ce se va pierde vreodata. Pantofii ne umplu garderobele, transforma tinutele, reinvie privirile si modifica uneori perceptia pe care o avem despre propria persoana.

Cat despre ghete, sunt ideale pentru toamna si iarna si merg pe principiul “hate it, or love it”. De fapt, conform multor fashioniste, ghetele sunt incaltamintea femeii noului mileniu, pentru ca ea poate fi eleganta si cu o pereche de bocanci atata timp cat are atitudinea necesara.

Indiferent de stilul tau si de necesitatea pe care o ai in materie de incaltaminte, magazinul Mangata este pregatit sa iti ofere produsele la care visezi…si totul doar la un click distanta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare