Accesorii

#accesorii #genti #accesorii toamna-iarna

Genti in tendintele toamna-iarna 2013-2014

Fiecare anotimp vine cu schimbarile sale, mai ales cand vine vorba despre moda. Anul acesta cele mai surprinzatoare creatii ale designerilor au fost imprimate pe unul dintre cele mai apreciate si purtate accesorii: gentile.

Toamna aceasta este plina de surprize cand vine vorba despre genti. Acestea sunt opulente atat prin dimensiuni, cat si prin materialele folosite. Gentile cu blana sau cu motive religioase sunt cele mai uimitoare aparitii pe podiumuri. Iata cateva dintre modelele de genti pe care trebuie sa le ai in sezonul toamna-iarna 2013-2014:


1. Gentile cu animal print de la Fendi sau Burberry

Animal printurile au fost vedete in ultimele sezoane. Majoritatea designerilor au folosit in cele mai noi colectii fie faimoasele dungi de zebra fie micutele pete de leopard.

In aceasta toamna, animal printurile nu puteau lipsi nici de pe genti, asa ca poarta-le cu incredere. Designerii Fendi, Burberry sau Emilio Pucci au prgatit modele uimitoare, care cu siguranta iti vor face cu ochiul.

Ai grija insa cum le porti. Fii atenta in special sa nu depasesti limitele. Poarta gentile cu animal print la tinute simple si evita-le pe cel incarcate.




2. Gentile cu motive religioase de la Dolce&Gabbana

Colectia de accesorii, dar si rochii propusa toamna aceasta de designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana a socat pe toata lumea prin extravaganta sa.

Aceasta este parca desprinsa din arhitectura fascinanta a impunatoarelor catedrale si biserici, cu foarte multe elemente religioase.

Gentile Dolce&Gabbana uimesc cu extravaganta si luxul pe care il emana. Sunt pline de pietre pretioase, broderie fina sau pietre swarovski.




 

3. Gentile cu blana de la Versace

Pentru sezonul rece, marii desgneri propun accesorii calduroase, acoperite cu blanuri sau puf. Versace, Nina Ricci, Louis Vuittom sau Fendi propun genti imblanite uimitoare, cu un mix de piele si blanuri.

Culorile sunt la fel variate, de la nuante sobre de negru sau maro pana la albastru, cyclam sau verde smarald.





Sursa foto: fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare