Accesorii

#sandale de dama #sandale dama #sandale

Farmec si stil cu ajutorul sandalelor de dama

Eleganta si rafinamentul sunt cele mai mari atuuri ale unei femei. Pastrandu-si mereu gratia si feminitatea, indiferent de varstasi de statut, femeia este si va ramane o prezenta misterioasaa Universului.

Pastrand o aparitie discreta, dar totusi adaugand putina extravaganta femeia trebuie sa reflecte prin tinutele sale elegante adevarata sa personalitate. Tinand cont de micile detalii, de bijuteriile stralucitoare si de finetea materialelor, o tinuta eleganta nu trebuie saaibanici o greseala in alcatuirea sa. O pereche de sandale impreuna cu o rochie simpla si rafinata te vor scoate din anonimat, indiferent de ocazie.  Indiferent de ce model preferi sau cat de inalt vrei sa fie tocul, trebuie sa tii intotdeauna cont de tendinte atunci cand alegi sa cumperi sau saporti o pereche sandale elegante. Eleganta inseamna simplitate, seductie si incredere in sine. Poti avea toate acestea doar gasind perechea portivita de sandale potrivita.

Si pentru cae varasi ai o listalungade petreceri la care esti invitata, nu poate lipsi din graderoba ta o pereche de sandale de dama elegante. Fii mereu in trend si simte-te confortabil cu tinutele pe care le alegi. Un tip de sandale care permite piciorului sa se simta lejer sunt sandale din piele. O atentie deosebita trebuie mereu acordata papucilor deoarece acestia sunt piesa de rezistenta indiferent de stilul pe care il preferi. 

O pereche de sandale romane confectionate dintr-o piele fina si frumos lucrata, de culoare neagra sau aurie te va scoate mereu din evidenta, datorita design-ul acestora care iti scoate in evidenta picioarele. Asemenatoare sunt si sandalele gladiator.

La orice peterecere trebuie sa fii atenta la detaliile tinutei tale si sa pastrezi mereu aceasi aparitie chic si greu de uitat. Daca nu esti adepta tocurilor inalte si subtiti, nu te ingrijora. Chiar daca alegi o pereche de sandale de dama elegante cu un toc mai mic sau mai gros, vei reusi sa starnesti aceleasi priviri pline de admiratie. Daca mergeti la un eveniment deosebit sau pur si simplu va place sa purtati incaltaminte cu toc va recomandam sandalelele cu toc. Totodata, daca va simtiti incomoda purtand astfel de incaltari puteti purta si sandale comode fara toc impreuna cu un tricou personalizat.

Petrecerile inseamna dans si distractie. Tocmai de aceea trebuie sa iti alegi o tinuta lejere precum un tricou, blugi si o pereche de incaltari cu talpa joasa, astfel incat sa te poti misca in voie, dar mai ales sa fii deosebit de atenta la ce papuci vei purta. Nimeni nu isi doreste ca in mijlocul distractiei sate apuce durerea de picioare. Asadar, alege o pereche de sandale confectionate dintr-un material de calitate ce oferade asemenea si  ce un confort sporit.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare