Accesorii

#caouri #bijuterii #mama

Cum sa o rasplatesti pentru tot ce face pentru tine: idei de cadouri pentru mama

O mama este si va fi intotdeauna unica, speciala si cea mai iubita fiinta din viata unui om, indiferent daca vorbim de femei sau barbati, de copii, adolescenti sau adulti, indiferent de statut, ocupatie si orice alte imprejurimi.

 

Intrucat mama e numai una, ea merita nu doar iubirea noastra naturala, dar si aprecierea noastra in fiecare zi pentru tot ceea ce face pentru noi si nu numai.

Asadar, indiferent de ocazie, ca e zi de nastere, 8 Martie, Craciun sau onomastica, un cadou frumos trebuie sa mearga spre EA.

O astfel de idee de cadou pentru o mama speciala este un colier cu perle inedit, care poate bucura sufletul de mama oricand.

Ce sa-i oferi unei amme?

Chiar daca mama ta nu poarta mereu haine elegante si nu traieste o viata sociala cu multe iesiri in oras, orice femeie se poate bucura sa aiba in colectia ei de bijuterii un astfel de obiect.

Daca esti in cautare de idei de cadouri pentru mama si te gandesti sa-i oferi un lucru etern, poti opta pentru o bijuterie frumoasa din colectia Anyoli, pe care o poti alege din e-shop si o poti personaliza intr-un mod exceptional.

Nu vorbim de cartoline cu mesaje scrise de mana, si nici de felicitari cumparate dintr-o librarie oarecare, ci vorbim de mesaje incarcate emotional, extrem de creative si speciale, pe care datorita tehnologiei de ultima generatie, le poti atasa bijuteriilor achizitionate de pe Anyoli.ro.

Ce inseamna insufletirea unui cadou?

Bineinteles ca orice cadou vine de la un copil pentru mama sa, va fi unul bine primit si mult apreciat. Asa sunt mamele. Cu toate acestea, de ce sa nu-i oferi ceva personalizat, un mesaj pe care nu tot timpul reusesti sa-l spui in cuvintele potrivite?

De ce sa nu-i oferi drept cadou, pe langa bijuteria frumoasa din perle sau pietre pretioase, si un album foto cu amintirile voastre comune, un document, un link, un fisier video sau audio ce sa contina mesajul tau emotionant?

Alege un cadou frumos, elegant si cu multa iubire pe care sa i-o oferi mamei tale. Poate fi o pereche de cercei eleganti, sau poate o bratara in semn de respect si iubire, iar daca ii place sa poarte ceva frumos la gat, alege-i un colier de perle sau un lantisor cu pandantiv.

Indiferent de optiunea ta, asigura-te ca este ceva pe gustul ei, personalizeaza-ti alegerea si opteaza pentru livrare direct in fata casei sale.

Mai apoi, nu uita sa-i spui si personal cat de importanta este pentru tine si cat de mult tii la amintirile voastre comune, iar ea va sti imediat ca darul primit este la fel de valoros pentru totdeauna.

FOTO: anyoli.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare