Accesorii

#stil #magazin online #parfum #parfumuri online #parfumuriautentice.ro #parfumuri ieftine

Cum sa ai parfumul preferat la mai putin de 100 de lei

Parfumul nu este doar cel mai potrivit cadou de sarbatori pentru cei dragi, dar este si cel mai frumos dar pe care ti-l poti face singura. Nu exista femei si barbati care sa reziste tentatiei parfumurilor. Ce ai face pentru un parfum original la un pret mai mic de 100 de lei?! Parcurge 3 pasi simpli si rapizi pentru cucerirea celor mai convenabile lux , la preturi de neimaginat! Cursa pentru ele se desfasoara doar pe www. parfumuriautentice.ro , sub comanda Mazzury Cosmetics!

Pasul 1 - Locatia - Magazinul online Parfumuriautentice.ro

Pentru a putea intra in cursa pentru cele mai convenabile reduceri si oferte, astfel incat sa poti satisface dorintele si cadourile tuturor apropiatilor si sa-ti poti completa si colectia personala de parfumuri .

Mazzury Cosmetics este o companie internationala, condusa de o echipa de pasionati ai produselor de parfumerie de calitate, dornici de afirmare si cu o vasta experienta in domeniul industriei de parfumerie si cosmetice.

Magazinul detine o colectie impresionanta de produse autentice, pe care te invita sa o vizitezi si apoi sa alegi parfumurile tale preferate si ale celor dragi. Parfumurile sunt originale, de cea mai buna calitate si, cel mai important, sunt parfumuri ieftine. Parfumuri inspirate din produsele brand-urilor precum Kenzo, Givency , Cartier, Gucci, Boss si multe altele, sunt acum la mai putin de 100 de lei.

Pasul 2 - Selectia - sa fie barbatesti sau de dama?

Acum, ca ai gasit locatia perfecta pentru cele mai bune oferte de parfumuri, nu-ti ramane decat sa umpli cosul de cumparaturi. Cu siguranta nu te vei opri la un singur parfum. La asemenea preturi, ai ocazia sa umpli sacul Mosului cu cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, si nu numai.

Gandeste-te daca vrei parfumuri barbatesti sau parfumuri de femei. Sezonul sarbatorilor se apropie, iar acum este perioada in care trebuie sa te gandesti la cadouri si sa pandesti cele mai interesante si accesibile oferta. Goana dupa cadouri a inceput deja, iar propunerea de parfumuri autentice sub 100 de lei nu are cum sa te lase indiferenta. Fie ca sunt parfumuri de dama sau parfumuri de barbati, ai ocazia sa gaseste miresmele preferate la preturi imbatabile.

Pasul 3 - Livrarea - prin posta sau direct la tine acasa!

Parfum original, ieftin, care ajunge direct la tine acasa, fara costuri suplimentare. Visul oricarei shoppaholice, nu-i asa? Parfumuriautentice.ro iti indeplineste visul si iti pune la dispozitie un sistem de selectie si livrare a parfumurilor online modern si accesibil oricarei persoane.

Termenul normal de livrare este de 3-5 zile, prin intermediul Postei Romane, insa in caz de urgenta magazinul iti pune la dispozitie un serviciu de curierat, astfel incat sa intri cat mai repede in posesia parfumurilor dorite.

In cazul in care soliciti livrarea prin Posta, exista un cost suplimentar de numai 9 lei, care se achita la ridicarea coletului. Dar daca suma produselor achizitionate depaseste 150 de lei, dispui de transport gratuit .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare