Accesorii

#accesorii #tinuta business #accesorizat #business #moda #stil

Cum sa accesorizezi o tinuta business

Cele mai multe persoane asociaza cu obiecte vestimentare care inspira seriozitate, chiar sobrietate. De aici insa pleaca o conceptie gresita conform careia unei astfel de vestimentatii nu ii poti atribui mai multe accesorii. Pentru ca o femeie care are un job important trebuie sa arate intotdeauna atat eleganta, cat si seducatoare, iata cateva obiecte care iti pot completa imaginea. Aceste modele se potrivesc chiar si atunci cand mergi la birou sau la o intalnire de afaceri.

Ceasul metalic, un strop de stralucire

Fie ca optezi pentru un ceas metalic sau cu o curea din piele, trebuie sa ai grija ca acestea sa se potriveasca atat cu personalitatea ta, cat si cu tinuta si culorile abordate. Daca iti este teama sa nu dai gres cu nuantele, indreapta-te catre un ceas negru cu cadran argintiu sau alb. De asemenea, un ceas metalic (argintiu sau auriu) este foarte potrivit pentru o tinuta business pentru ca aduce un strop de stralucire hainelor tale elegante.

Ceas Silver Bubble – Guess

Ceasul Silver Bubble este impodobit de jur imprejurul  cadranului cu pietre swarovski, ceea ce poate oferi tinutei tale un plus de stralucire. Pret: 75 euro.

Ceas Fossil

Ceasul are o bratara formata din inele – este foarte modern si feminin si se poate gasi si in varianta aurie.  Pret: 60 euro

Cerceii din perle, accesoriul ideal

Cu o pereche de cercei din perle, in mod cert te vei face remarcata. Perlele sunt simbolul elegantei si al gratiei, asa ca indiferent de dimensiune, poti opta cu succes pentru a completa o tinuta sobra. Prin finetea lor aduc un aer de rafinament imaginii generale.  

Daca doresti, poti asorta cerceii cu un colier realizat tot din perle. Nu trebuie sa te rezumi doar la alb, poti sa gasesti si alte variante la fel de elegante,  de la alb, bej si roz, pana la de gri sau negru. Pret: 60 euro.

Tips: cerceii sau colierul se dupa cateva minute de la folosirea parfumului sau a fixativului de par pentru ca aceste produse contin substante chimice care pot deteriora perlele.

Esarfa, pata de culoare

Daca nu te incanta ideea unui colier in jurul gatului, te poti indrepta catre o din matase. Aceasta va oferi un plus de stil tinutei tale si, de ce nu, poate chiar o pata de culoare. La tinuta business se potrivesc atat esarfele uni (intr-o singura culoare) cat si cele cu imprimeuri.

Esarfa verde Meli Melo Paris. Pret: 30 ron

Esarfa rosie cu imprimeu floral. Pret: 6 ron

Pantofii rosii, pentru o femeie cu stil

Cu negru nu dai gres niciodata, ne sfatuiesc majoritatea designerilor in moda. Insa, pentru „a condimenta” o tinuta poate prea eleganta, este indicat sa aduci un pic de culoare in tinuta ta. Indiferent ca au toc inalt sau platforma, o pereche de pantofi rosii trebuie sa-si gaseasca loc in garderoba unei femei. Rosu este o culoare care inspira putere, forta, dar si pasiune. Indrazneste si incalta-i! Pret: 250 ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare