Accesorii

#alegere tenisi #tenisi de calitate #tenisi

Cum alegi tenisi de calitate? Iata detaliile de luat in seama

Vrei sa-ti achizitionezi o pereche noua de incaltaminte sport? Tenisii reprezinta o varianta ideala, comoda si utila, pentru ca sun potriviti la orice tip de activitate. De aceea, este nevoie sa alegi o pereche de tenisi de calitate si rezistenti, urmarind criteriile de mai jos. Ce poate fi mai nimerit pentru o pereche de jeansi si un tricou decat o pereche de tenisi cool si moderni?

Descopera care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont inainte de-a cumpara tenisii potriviti pentru tine!

Alege tenisi din materiale de calitate

In afara de estetica si designul unei perechi de tenisi, picioarele tale necesita ingrijire si atentie. Astfel, ai nevoie de incaltaminte confectionata din materiale de calitate, esentiala pentru sanatatea picioarelor tale. Exista si pantofi din materiale sintetice sau plastice, care pot provoca probleme la nivelul gleznelor sau talpilor. De aceea, este recomandat sa alegi pantofi din panza, bumbac sau piele de cea mai buna calitate, in care picioarele sa nu transpire. Aceste materiale impedica si aparitia mirosului urat, a transpiratiei si a ciupercilor daunatoare pentru picioare.

Opteaza pentru modelul potrivit de tenisi

In continuare, nu trebuie decat sa alegi modelul adecvat de tenisi. Opteaza pentru incaltaminte sport potrivita pentru latimea si forma piciorului, care sa-ti ofere sustinerea de care ai nevoie. Gasesti tenisi Converse in toate modelele si culorile, pe care sa-i asortezi cu articolele vestimentare preferate din garderoba.

Gaseste dimensiunea corecta a tenisilor

Inainte sa cumperi tenisii preferati, fii sigur ca alegi dimensiunea corecta a pantofilor, in functie de numarul lor. Nu uita ca tenisii trebuie sa-ti sustina corect piciorul si sa nu te stranga la degete. Indiferent daca achizitionezi tenisii din magazinele fizice sau din cele online, verifica intotdeauna tabelul de marimi si probeaza incaltamintea, care trebuie sa-ti vina perfect.

Cumpara tenisi comozi si versatili

Incaltamintea sport trebuie sa fie comoda, de aceea tenisii sunt cea mai buna alegere. Indiferent daca porti tenisi cand te plimbi sau stai in picioare multe ore, trebuie sa alegi tenisi cu talpa confortabila. Din fericire, tenisii reprezinta optiuni versatile, ce se potrivesc atat in tinutele casual, cat si in tinutele de strada sau de club.

In functie de materialul din care sunt realizati, tenisii se pot purta in orice anotimp. Vara, sunt potriviti tenisii dintr-un material lejer, care lasa pielea sa respire, in timp ce iarna este bine sa alegi modele imblanite, din piele sau material impermeabil.

Tine cont de garderoba ta

Iti ia mult timp sa alegi o pereche de tenisi? Tine cont de piesele vestimentare din dressing! Tenisii ar trebui sa se potriveasca cu articolele pe care le ai deja in garderoba, deoarece sunt meniti sa fie purtati zilnic.

Poti opta pentru tenisi in nuante clasice de negru, alb, gri sau modele in culori pastelate, potrivite pentru vara. Cauta de fiecare data tenisi versatili, care se asorteaza usor si rapid cu majoritatea tinutelor.

Tine cont de recomandarile noastre si achizitioneaza cele mai bune perechi de tenisi, pe care sa le porti in orice ocazie. Modelele Converse sunt extrem de versatile si pot fi purtate atat la rochii si fuste, cat si la jeansi sau pantaloni, in functie de evenimentul la care participi. In afara de design, acorda atentie materialului din care sunt confectionati pantofii sport si alege texturi de cea mai buna calitate, in functie de ultimele tendinte ale modei.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/34EmbPeDBRg

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului